<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:08:7 m3 @  v) o; U8 l

$ t" U7 N' Z' z6 z% ^唔出啦,日日做到想死,係屋企休息下好過啦!:cool:
  O+ T  o6 [& J6 @1 l' z話你老鬼真係老鬼,比d年青人既衝勁黎睇下啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:11 PM:- R5 Y9 u; I: [

) G4 P% b. L" j話你老鬼真係老鬼,比d年青人既衝勁黎睇下啦
& `7 ]. E' R* j$ v$ Z6 E我係青少年
Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:09 PM:
; E6 `: ~& b3 X* l: j; L
. }3 C) y  `* P: Q3 O5 B. U+ r55
4 l: _" @! ]! [% _/ ^/ w
你有冇highlight我段野ga,咁都55
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:12 PM:
$ t, [; u4 c( e3 E6 z% _8 P' g( a( o" L( B2 r+ _* d9 ^  a
你有冇highlight我段野ga,咁都55
: L. w& E. k, O- c
睇唔到睇唔到
Originally posted by william303 at 2005-9-24 20:12:. |- h9 e( W" J6 ?
+ W" V9 }' A- ]$ }: ]
我係青少年
+ J( p. ?5 [. @5 }
好一個打壞後生
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-24 08:12 PM:
3 z8 y; K6 T3 K/ U. K0 _0 S
  V) p2 T5 L$ R+ i你有冇highlight我段野ga,咁都55
" n9 N3 s: v: S2 O  Y
雀!o岩你聽

龍咁威2 鄭中基之仆街與曲街.mp3 (256.4 KB)

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-24 08:15 PM:  x" Y6 d& A2 N% W  f. C
% d4 ~' U6 S* B1 v) i4 S
好一個打壞後生
7 B! J: H1 v/ d3 c: k) k% `
近來係唔係好靜呀?
hi all
EF小人物

Originally posted by william303 at 2005-9-24 08:16 PM:( ?) X! l$ z; @

9 B$ L6 c% b# n& [6 _. r; S0 A雀!o岩你聽
- F1 I# T+ e3 q% H
好撚好笑
Originally posted by wer at 2005-9-24 08:17 PM:
- H+ @/ |" f; x5 a$ ^hi all
$ k+ F4 j- ~! d0 G! m# Bhi~~~~wer少
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。