<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:36 PM:
& H* b; |% o7 r; G5 dknock knock knock.....
# P7 K/ J' f! k" ~# \( a4 T+ k; qcan I come in ???
9 Y) u) ?  y- w5 G% y: l
當然冇問題啦!
oh thanks~!$ Z  V4 e# A+ Y# W; w/ D' V0 `

+ {  E! {# \5 B7 ?" C3 G. N/ a最近呢度有無趣事呀? 小弟去咗state成個幾月,想入嚟要等成9年(好塞車)........悶死!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:41 PM:
; v- w3 U$ ]1 @; voh thanks~!
+ S0 b. r6 X5 ]: \, e# B' n8 O6 s2 o* L& x( S/ q
最近呢度有無趣事呀? 小弟去咗state成個幾月,想入嚟要等成9年(好塞車)........悶死!
- }$ L/ Z# K2 r0 E: g
冇咩抵死野喎,因為我都好似好耐冇上黎啦!
Originally posted by william303 at 2005-10-3 10:36 PM:( E1 r: k9 k' e6 A7 [3 W4 p

$ G1 [7 J5 m  G0 i7 Y; k米尼好似好耐冇見喎?
* J, }! [) B: g. D5 Z: {
' T( Q- t% h. z" s" b) F2 M( A點會呀?成日都見架la
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:43 PM:7 @) I8 x; O+ F. I! O
. D( J4 f; g$ A
3 {$ P/ ^/ ^. @5 I
點會呀?成日都見架la
/ i" r4 O2 k& J  `
係?可能係我少浦頭呀!
蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:47 PM:; N# d  \. p# y5 H; [" W/ c- I
蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
. S! ]3 e& b$ j. L" f: ?# J! V# D精神分裂?
Originally posted by william303 at 2005-10-3 10:44 PM:: `2 [5 m: c: U9 [
& \+ {2 [) \  C" B- c
係?可能係我少浦頭呀!
' [, l! i+ A( J9 J7 H. b5 H

' M" _6 Y* T/ \9 x' L5 p& T, m. w我都少左o係呢度蒲頭ga
Originally posted by michael86 at 2005-10-3 10:50 PM:! P2 J& M/ P0 F) @: o9 }! L( @

0 k8 X: N  e' d3 O: U& p# p& `2 ?7 F+ Q' p# Y
我都少左o係呢度蒲頭ga
; T2 g' ~7 F$ e! I1 ^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-3 10:47 PM:
* ~8 ?: A, t6 i* z# e2 Z6 |3 k蝦,米尼,我覺得小清揚就係清揚自己,你同唔同意?
9 s; |: i) H( E' J
  E* h- M- S# l2 f" _- y; r  r0 G
在我黎講,冇咩影響: Q; P2 e* P6 R4 {- A
因為"兩個"一樣咁.............
" Y4 [7 Y1 S0 v7 n& N. W) r/ Q唉,都係唔好講la- E0 z& x, Y: x5 W/ X
廢事一陣又話我"琪"事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。