<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:48 PM:
0 p9 q1 e0 A# H+ C
7 X! b% V) W8 C- [- x& o1 I$ _哈!你講真?我講笑
: P7 \  h% m4 s& ?% w* E
這梩話明吹水版,更系吹水啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-4 06:48 PM:& }2 V/ @, {/ [( X
沖涼 88
' y4 j2 ^% i+ x" o88
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:49 PM:
) y' r! Z* i0 e; }% `$ G; i/ `
1 G6 a5 o+ E, N) _0 v( ^88~~~~~
& S9 N- D+ X7 z9 i  z: A
你又閃呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 06:50 PM:7 u2 C9 m6 u& H" e

0 Z9 z5 p! H. W. A  A這梩話明吹水版,更系吹水啦
% ]+ J& m" c* q8 ?1 d# ]$ h8 Q1 `
我打字打得好慢,無9 fong 好煩
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 06:50 PM:8 u5 P7 s6 Y' w. [, W1 D, c
, F( @$ A- m9 e% R% @: F
你又閃呀
4 I; f8 d; E5 T) h& }+ c
差唔多啦收工!
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:52 PM:$ ]0 a. t: v; _6 u; A) t5 c" o
# O* M( v/ ~3 {- Y7 v1 H
我打字打得好慢,無9 fong 好煩
) V7 k/ e' V+ j/ }  g
我都打得好慢呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:54 PM:& {' A' Y- I4 o5 ?; g  b+ {

3 }& b9 K- b" b- n, G4 s# A差唔多啦收工!
# K( f2 I( o5 A/ Y! ?, Q& F9 q你又靜雞雞上黎呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 06:56 PM:2 u; N7 W9 w" n3 L2 c

6 v# j/ G& G3 T/ j  g$ x# ?你又靜雞雞上黎呀
% |( f; K, H- u2 g& J3 e; R- |
係!
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:57 PM:, h. m1 [/ C6 n. Y, D. i. Z' R

) j% S2 J0 ]7 U6 l  F: ^) `係!
& t; {( S$ C! y# K4 E( ?咁慘
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:57 PM:
. B; }1 A& ?+ a  ?$ x$ q) K  h  V- Z0 @$ g+ E
係!
( r6 b# H, r( b) e0 w# u( d
成日死上梨~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。