<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-10-4 08:58 PM:2 X  o* @/ V1 O+ n

1 u2 z% j9 V5 A( ^) h唔知!因為我都好耐冇上黎
& r' P" r0 ~, E* t$ F% x9 d
你尋日咪上黎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 20:50:0 J* q; q9 X0 F" j7 e
  e1 x6 w) ~. r2 N
近排左仔、阿樹佢地幾個都少左上黎,變得好靜
% f# ^, j4 b% f2 }+ T( Q一講左仔,左仔就到:cool:; x8 ]* S$ g4 ^( E
3 n% h5 g: Z. ~/ |2 R- N
hi~everyone
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 20:56:
' g, C/ l0 s- ?; Q
6 c4 ^, H4 h& {3 t% x3 [$ ]6 P佢地香哂
& t1 Q0 S! ^9 v2 t( y吹水強,小心講野呀下:cool:
突然D人唔知去哂邊
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:02 PM:
9 c1 c% X- t: I' a% e3 }5 Z  g5 m4 F0 @, \! p, D2 ?; p
吹水強,小心講野呀下:cool:
; v% J7 O4 P! ~0 R) Y$ @4 B又系咁,換下樣得唔得:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 20:55:, m; k& F6 X. ^$ T  ?

, @# x# b3 G% j+ [2 A: {多你少少的
$ |% J( @, H+ L7 O) N  ?1 O
EF小人物

hi~everybody~~~^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:01 PM:  L% w1 _2 A9 ~

! V# m7 c7 K) A4 l$ J一講左仔,左仔就到:cool:, v1 m% M+ p" g4 k' G* k

- |$ E- P) W; ]8 D  Ohi~everyone
  ]+ t9 G  @$ ~6 q  }- M
hi  左仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:03 PM:
3 N; q  {4 s5 s4 Y% i) ~) Z1 D& \0 i0 q8 r
/ [9 G2 D$ z6 P$ X3 ?6 S; y
你算唔算厄post呢???
$ w. _. r$ c, J, K我冇寸呀:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 21:06:5 \" ~# X. f" ~
  z! g0 A( O  W
你算唔算厄post呢???8 K3 q1 N0 U  T. n- s9 I1 V# n
我冇寸呀:cool:
1 i& G) `2 Q  Q5 f: o8 ]冇寸?
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。