<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:10 PM:/ N" m# x( \8 k- y( `$ _" T4 A

$ R% Y8 f2 O5 }% r) }hi~老鬼,boydwan
  g0 @  {  @# W: t' ]
6 Z# i4 z5 r1 r3 l+ l7 Q0 w6 r% {
# \# w' j$ p5 n( X, B6 D7 I3 Rhi~~~~ 左仔,你好嘛~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:10 PM:" n+ N, J; v% Q# |$ O) ~! \
話時話,個"hiu"字點寫 ???(我係文盲嘛)
" w+ g4 y" R, t: S% [0 e0 s0 G
我都係,問下大才子wer
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-4 09:10 PM:% c% l9 S0 U, B' B1 @2 A4 z
9 B  }( ]3 O) O2 o  I5 ]) n
引用某人:[事但]
- x3 ^- N% }* n# _7 T
睇唔到:cool:睇唔到:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:11:
- U3 ]1 m- r# R% |4 c1 ?, ^3 V! Y8 B  T* W' Y; M
點呀!終於得閒D乎?
1 \2 o* ^5 D/ }
算係啦,心煩,有d想飲酒
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:14 PM:8 X7 ^1 Z- Q: @: D# W% o+ B
: G% e' J6 m5 f% T* l9 Z& Q" f# x
2 R8 y, C9 o2 |6 v
失戀呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:14 PM:9 m) r& F& A# U) ?0 @

, i$ e: O5 @; i  S算係啦,心煩,有d想飲酒
& s8 ?8 m+ p# m  P6 e又想飲酒,失業呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 21:15:
& d. L( F7 l4 _9 x6 N4 d1 |失戀呀?
3 h; M) c0 Z" f; ?% H) p& S
失戀我唔會飲酒,我會訓覺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:14 PM:% Y/ ]! e; x7 M1 r
- D/ Z6 R% J6 l7 _" ?
7 \  @: X6 E5 D9 u% f% y( Z
5 p4 @8 H7 A0 B4 J6 ?

, m# N& T3 }, ^$ w* L
/ I$ O4 H( X9 P心煩?頭先新聞透視話飲得酒多唔好噃,飲水啦~~~有心事話比我哋知咯~~~
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 21:16:  c6 P" P7 {# v4 W. G) I! C
* u1 G; M8 u9 h9 e
又想飲酒,失業呀
7 R+ t7 B# `2 W0 C1 ~' W失先會飲酒嫁咩@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:18 PM:
1 ^2 V5 J& o9 Y, T8 O5 u- O  R$ `1 a& L8 ]0 {8 Z; x
失戀我唔會飲酒,我會訓覺
0 p/ U6 ?' H* g8 w
# {4 E- g# B( k6 m: V  P
1 m- G* h4 @# J0 {/ G我都係.........不過係攬第二條女訓~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。