<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:18 PM:
8 ?( T) w% s2 L' X9 W- u$ c, v+ p; ~; j- Z' j. u2 z1 Y
& D! V5 ?' ~) r0 I0 K4 t

$ T2 O! N+ f' @0 w4 H& G; E" b
! Z, S- K, K0 @4 y" a+ m( j心煩?頭先新聞透視話飲得酒多唔好噃,飲水啦~~~有心事話比我哋知咯~~~
6 O  K9 I+ V* ?' c3 b同意!其實我都好煩,見到個版面咁多post未加分就頭痛
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:19 PM:, D# O" O" l5 E. P; n
/ h6 H4 b+ M1 p( ~$ E

- }) k( B0 S& b0 o1 t  P. \# O& M/ G- I7 T2 m6 R* V8 q. L1 y
我都係.........不過係攬第二條女訓~~~
7 A; w5 \- }4 Q2 G: p
頂~~~~~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-4 09:18 PM:
8 E3 q. R, B% ?6 q$ Q: L  y, e  p, D( i
失先會飲酒嫁咩@@"
& m( Q* ]( y0 x) ~. P' k' W' b
你話心煩麻
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 21:18:. ]9 O! f. Y1 e% e: i
心煩?頭先新聞透視話飲得酒多唔好噃,飲水啦~~~有心事話比我哋知咯~~~
% }( [% g" V* u5 ?* J6 g) D我都有睇,我又冇佢地飲得咁激,日日都飲......
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 09:19 PM:
# i2 j9 z8 W& V; b+ h) M5 m) U# X1 W) A+ w) |

, m# s9 o$ E2 H3 }! C/ Z. J" c4 B+ d6 Z( p7 X0 [2 I: x& v0 q
! E' V2 E' k$ c: O, l4 Y9 t- ?1 {! g
咁正
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:19 PM:
0 n. r' X3 b8 Z6 ^. h/ W( W1 O8 v% \# ^$ U2 |1 G! O3 K- j
同意!其實我都好煩,見到個版面咁多post未加分就頭痛
7 K) W4 A4 t3 p9 V+ s- j諗住幾時加分
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:20 PM:
) s$ x( j* f! I1 ~9 |- f: n
2 e- N  F9 Y8 L$ r6 T; ^+ k1 Z8 i頂~~~~~~
5 i) m" w# Z  }唔洗咁激
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-4 21:19:% \) I/ o. f+ s$ ?3 `( X5 L9 }
! a& S; E) ?5 a7 ^/ V/ ]0 r
呢到好多唔夠十八睇嫁,見我欲言又止就知啦
Originally posted by william303 at 2005-10-4 09:20 PM:( ], |7 |: H  g
$ j" G# r5 }: I
頂~~~~~~
7 l1 K+ y: M( y& ?" f9 A

$ J  q- a! F7 R& }) j" w/ |! d+ o$ [! F5 v) q# \
- [+ w+ z  n' b& f. `- j: L
嘻~嘻~
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 09:21 PM:
; f4 U- P4 I5 X$ x; K
, a1 @& E+ C# Z4 D諗住幾時加分
5 t# L: b$ v0 G' d
等下,等到我心情平伏返D先啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。