<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:25 PM:
# x+ v4 g2 P/ y. G) S
& _" `" a, n8 ]9 ~! N, O( v你認為我要凑仔嗎?haha
8 Q- V+ P% p9 w. F; D0 ^0 I到時凑上"引"都未必
入一入黎先。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by d228216 at 2005-10-5 22:42:" \) `9 m9 z3 f+ j) V: R  M: i

+ p8 G, d1 G! @, v0 B到時凑上"引"都未必
' k7 T4 a. Q. Z0 ^4 `3 D4 I( M- p8 L5 S
唔好喇掛~~~~~>_<
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:41:: A1 Q4 d- m1 s, ]3 f

6 b% @: K8 k  w* H* \. L, j# Ahaha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
) v5 Z; B6 ?1 V9 s  U3 ^, X* |
搭句嗲。又真係幾衰喎。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:41 PM:4 Y) S' N. p9 _; T- A) a% J# ?- P

8 Q6 T: {7 V7 `5 j. {haha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
: a6 W- R7 f% G

7 h+ Q; ]) J2 e) G& Y. b( V8 w- f7 [) x3 H, o

3 w/ p5 }$ v6 G3 p  }: w; p  M5 _& q- \0 v% A6 ?
.........咁唔得、咁唔得~你諗吓你養傷期間夠燥咯,如果佢又把心一橫掟你去YMCA住咁你又點?加上佢24小時陀住你個B,好辛苦咖嘛,你應該體諒同錫住佢吖嘛~我都唔幫你呶.............仲唔嗱嗱聲去湊返佢?!(不過我唔信你會咁衰咯~ )
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 10:44 PM:$ `. e8 e5 i% v. ?1 f
入一入黎先。
2 g8 x0 l5 c+ E

U; {1 V6 U" ^" O0 L; U- @
- C  ~$ ^' r' @0 k" Xwelcome~~~
Originally posted by d228216 at 2005-10-5 10:42 PM:9 q7 F) X% V1 S- D4 l/ v% T+ J
$ e- S5 p9 Y% |' J" A. F
到時凑上"引"都未必
5 n) O- O1 h; X3 E, ?8 c
( a7 t5 h9 E& k+ y: L

# D. T% e" ^6 c' b$ A! T  v+ U
+ [+ \5 L- ~" L. Q5 j) ?/ C% B哈~極有可能~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-5 22:49:
1 Q- A  `% Q3 P& X, n+ w- d8 t1 `# \- {2 h/ Q

5 P) `. b0 a' P1 V
' ?2 O5 c0 S# q! g% }+ D# l, j/ c( Z; e+ u& a* @
4 V7 B7 M) g: m1 T# Z* K
.........咁唔得、咁唔...
# X/ f( b1 c0 d1 x, R+ f# u: {0 u* y" \我真系掟左佢去尖沙咀YMCA住架(仲有我家的傭人),我每日(收工)後都會去探佢,探完先返來
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:54:7 }* k: x& @' p  e: _6 G) T. P* ^

* S  [0 K: m2 R我真系掟左佢去尖沙咀YMCA住架(仲有我家的傭人),我每日(收工)後都會去探佢,探完先返來
: @4 T0 R, a2 C# }
工人??

Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 10:41 PM:
( e( F+ ^, ?$ z% S; B# F  e2 S' U! T0 s9 `) |  Q
haha~因為我gf大左肚後脾氣暴躁,終日破口大罵,所以我把心一橫掟左佢去YMCA住,我系咪好衰?
; c2 ]" h6 p# k/ a+ i7 P: z7 d
/ S  Y8 k( j5 r4 m
大肚係"盟"d, 佢向你發脾氣, 你唔單只唔好嬲, 攬實佢然後講: 你今大脾氣對bb唔好嫁....最多我錫曬你啦...7 r/ n# k+ i- L' g* Y6 N6 j2 I

0 J4 }* @6 H# Nyes, 好核突, 但好有效!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。