<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 08:59 PM:
7 s% a) m+ A9 `4 t! a' C清揚報到~
- e! @) S4 e) e3 q: ~& I/ [1 g$ x& V6 L0 u  F6 H- w
$ g) Y5 X) r* R' Q4 P) s

4 ~+ e: l3 B, x2 `哼~!
: L5 G! `6 _* `8 r5 N" Y8 [: ?0 N+ v; H呀嫂點呀brother~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 23:03:
7 ]- f, ]3 u2 I
5 k! m. z4 `3 p3 r9 F你連個傭人都掟埋入YMCA??
, {! N7 b& z( D& {2 b% a
GF是我苦三思亮掟去既,傭人系我母親大人點佢去睇住我GF,明未?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:01:
$ u% I! M- }6 L' A* o8 v/ f4 ?# F4 t  M. R8 ]
' ]' s  D$ ]5 k) y- L

" l& n7 A6 ^0 ]3 ~$ `; J' }8 f( e+ ?$ P6 ]2 N+ p
哼~!
0 P$ \7 E+ u6 r: _呀嫂點呀brother~
7 |, j4 o) U9 V4 s' X咪系YMCA low
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:02 PM:5 c) a- H1 j5 v6 G' }7 c7 F1 G

. L% N/ }. J' ]2 z  `咪系YMCA low
, X, N+ c/ W+ t4 _- e. ]. o% V* N3 s( J, z  l. M5 n+ S8 \! a# r

. K9 ]! x* D! T; I$ R- ^9 X知啦~~~今日有無慰妻呀
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:03:
" _" ]8 [/ ~1 K, X0 E. O6 E
( v; r4 {& C5 P! U' f6 X) w$ A3 k2 u: o/ G: a

# x0 Z. M0 H4 \9 I! e, W+ z' i2 {知啦~~~今日有無慰妻呀
" U" `4 [9 g' c4 P7 l0 x( P1 _有,澄清一下先,人地未嫁比我架~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:05 PM:2 ]& L- }1 v6 b  h, F* }( }' K" X( L9 {
4 ?5 x8 D# `, v- T) A) d/ m) M
有,澄清一下先,人地未嫁比我架~
. _6 Y; ^" C/ ]. ?$ N4 ^3 M8 n8 q
* a* w7 t- h, m) [: U+ |3 k: g+ a3 a: s; a& m; e5 b: g
& J% J& L3 z9 L
車~~~~都係你唐家嘅人嚟啦~有乜分別喎~~~
學我Father話齋,我一日唔結,果個都系私生子
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:07 PM:2 q6 n4 s  |. E+ ]
學我Father話齋,我一日唔結,果個都系私生子
* w4 G  U8 I3 z7 y
- X! v% C( [% M* ^! _  U, U& \; q7 g- ^7 W

3 d6 j( [7 B; ~  `" @# ]5 x, L: }# w
啱吖~不過都係你個B啫~娶埋人啦,雙喜臨門嘛~
你又唔似我咁唔定性....................^^"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:11:5 @2 `7 x8 c6 w
你又唔似我咁唔定性....................^^"
4 M5 i- W- p" {0 e% ?$ L人地話唔嫁我住,我有乜符ar.......
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。