<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:33:; h8 {* n. K" o  T* Y

) {' s1 m# Y  J: b
0 E9 i, I  l, k' Q: h' I' _
! d7 i: {$ \$ I& S8 M; i1 Q唉~男人的哀歌........所以話"杜蕾斯"係男人嘅好朋友係無錯咖~
& T* H  ~* I+ W, x* D以下句子PG家長指引4 w- ]! {- M) c: b/ v5 Z( Z
我覺得系佢同我鶯鴦戲水果陣中招............
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:38 PM:
/ ?5 o" q  t) m1 F( l! i" `1 Y  j8 S6 k
以下句子PG家長指引  _. L, v- m' Q. S- w
; y* r! N& z1 u1 V, @% Q
$ |& m4 v, x# c" p& t; w! A: u4 b
8 S. D  f5 ]7 y+ l4 [3 L$ x1 ^8 ?/ X& e2 K% b
唉呀~~~據聞呢吓最易中招...................而結果你引證咗係堅嘅~!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:38 PM:; u' S4 f9 t, ?1 ^
  K  ]6 Z2 `/ J* q
以下句子PG家長指引6 V4 R4 v# J6 c2 C2 L
+ D: C& R5 i7 w! [
魚水之歡?
Originally posted by d228216 at 2005-10-6 09:45 PM:# L' q! |7 T8 |
+ {, y2 q  s4 p4 ^: a! i0 Y
魚水之歡?
6 R1 a* w8 o; P, ^+ Q( ?6 A/ O; b1 Y( A* ^
% \# D0 A+ e* W  s6 f; }5 u
形容得太恰當、太貼切啦~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:44:1 F& P0 o; ~) ^
9 g8 N! v0 L% t

/ I3 S8 `* ?4 L$ ]. b. N  E3 J6 I
4 \; ]( b+ }8 y2 h- u$ l
) Q7 ]% w/ m) i* n' c+ B唉呀~~~據聞呢吓最易中招...................而結果你引證咗係堅嘅~!
3 R$ V+ C4 q% m& {
以下句子PG家長指引6 L, j; l2 J5 B5 E2 X$ {
我早排養傷麻,點自己沖涼啫,唯有靠佢la,點知好多時都情不自禁乜乜low
'性版討論區"
Originally posted by d228216 at 2005-10-6 21:45:
! v# ]* r% |; q( A$ Y9 V, w! i
: h2 G9 y6 l, |7 i0 H魚水之歡?
1 |9 I. u) w4 D) |& n1 @7 p1 G  A系low 系low
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:48 PM:
% C2 L' I6 {) ]7 p$ e3 A. ]# m) h% F7 O8 I( _+ w0 @& k
以下句子PG家長指引' ^/ E3 l7 i, a  Q
我早排養傷麻,點自己沖涼啫,唯有靠佢la,點知好多時都情不自禁乜乜low
* v+ M' |2 l3 S5 I  h+ V; ?( z
0 A8 ^0 {- I. R" v: v0 C6 z
9 e% v) [4 f/ }3 V
, G. U% k) Z! i8 w2 G; y. e不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:52:. K3 Y) }9 R+ m* V) H( {* W
1 t. N1 Z% Q; L! g5 l) [' y2 h
" X6 O1 B5 F* j0 P
; y6 P7 f2 N7 u
0 v9 }; g* X) e( ~, V
不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
% z; w" {# K9 l以前邊會一齊沖涼ㄚ,最激都系打車戰
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:52:
; u& q6 t8 ^5 h# J4 B0 m6 x9 t  ^. D8 E
" t! l6 A$ _1 _$ R, A7 C4 r
6 b: k4 G! V8 {( P# E7 K( }  V

7 B3 s/ s0 Q4 p+ U: e不過話時話,你傷咗咁耐,你哋喺咁樣情況下乜乜都唔係第一次啦,又會今次"中獎"嘅?
+ x. U* f1 X) `" ?
可能我削掛,haha
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 09:54 PM:+ }- a6 a6 H+ }8 h: R
1 }5 V5 f- n. u8 G0 ~! H
以前邊會一齊沖涼ㄚ,最激都系打車戰
+ ~9 K% p) B- g- J* }3 y
% S' t5 w! }- E) c2 H. u
" g+ X4 @& \) d* N( S/ U# Z0 @- C( O+ z- g& H* R; z9 f
咁你傷咗佢都唔係第一次幫你冲凉咖啦~又會今次中,衰心急啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。