<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
"咋咋林"氹掂佢嫁你啦,貪好玩咩?駛唔駛我哋眾人幫你"度橋"呀?包掂噃!^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:59:; N( b: F' Q' ^2 }; f4 p# B
"咋咋林"氹掂佢嫁你啦,貪好玩咩?駛唔駛我哋眾人幫你"度橋"呀?包掂噃!^^
- B* B* k5 _# K3 e2 K, o# G( l
我都唔急,你地咪咁急la,佢認為系時機自然會暗示架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 21:57:
3 K, P0 C9 N/ R( f' w; U6 b( O# i9 U4 e7 o+ m9 l* J0 O

; L/ @$ y) r4 u/ e% @. Q
* R9 I! Q+ F9 d9 w! F1 f& L- R/ j" Q5 }( Y: p8 _
咁你傷咗佢都唔係第一次幫你冲凉咖啦~又會今次中,衰心急啦~
( L) @- R  q( X( V* g. w5 S
系ar,我好性急的
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:02 PM:
# K7 s) P* G* ]* x
# t9 J7 S: \# D, t6 P, Z我都唔急,你地咪咁急la,佢認為系時機自然會暗示架喇
* N$ s5 S+ i" D. y2 Z5 z% v, a6 r0 S

& h. @2 d, K' k1 C8 J1 k' c6 b: |9 o% C3 K
哈~咁又係.................."皇帝唔急太監急"嘛~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:03 PM:0 p% b" G# @4 Q+ @

3 A5 t! d1 a( ~, V. s4 N系ar,我好性急的
& C! j# D- d4 W4 [( ^

N2 T/ `' U! S7 R' c; Y& ~! @3 [
& [- X+ }8 H  u# Z* J: R7 ]$ p# q9 w! p, C9 R3 s* }8 V: s
嘻嘻~正常嘅、正常嘅............
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:04:
: j  F) |8 h* }, V. |4 D; o: C9 P( }1 T

2 I. J+ F& j, L$ H: j2 S) J9 f; l
) j5 i! M8 D  p; n) v/ N0 H7 h5 p' h3 k! \) p3 {! S  D% o
哈~咁又係.................."皇帝唔急太監急"嘛~
: I+ x( h9 j4 Z% F  g$ n2 O  T
屎急還是尿急???
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:05:: o% S! h, d) J7 U5 z7 a
  q+ l# m" b3 n+ l$ h6 z& ^

0 C7 v( j) E% `2 [* H
8 l  u! q( Q: z1 J
: S$ _6 R: T3 y! e* i嘻嘻~正常嘅、正常嘅............
# |2 j, q7 T& g# x我需性急但我很有耐力,haha~~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:06 PM:  R% i6 B, T. X6 U+ L' x7 V
" H) y# c- o7 `- s0 x% y
屎急還是尿急???
! n! h! z8 i  T; t. {
% g; ~) J* P2 B0 R. ]/ |
/ y  e$ `* s9 C2 t, n7 t: E9 N
乜都好啦~皇上~~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-6 10:07 PM:( K* n9 O6 a& w6 F% z/ b( H

: t) z. L9 ^3 R# I0 O& p" g我需性急但我很有耐力,haha~~
! x+ P% C9 B# U5 o+ T4 z
4 B( s2 S3 @% ^3 E1 Z- ?" |: o1 o9 Q

! O  u0 h/ Y  H' f4 ?  Ukakakakakakakakakaka~~~都係正常嘅、正常嘅~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-6 22:07:6 _2 C  h1 K! l
( O, G! c4 U- O( n

* G! k  Z$ r4 z- o5 `5 r, f9 h) W' E  z/ `
乜都好啦~皇上~~~
! Y1 }, J& m& N8 w
斗膽同皇上此等無禮???不要頭了嗎?
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。