<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-8 08:31 PM:1 a+ H, n/ q' {, }0 ~
好累ar............
! ?; O* K$ w; Q! _6 ]6 O! z點解
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 清揚 at 2005-10-8 08:37 PM:
; M+ T# O+ D% a" D. G! I0 ~8 N, n
8 k$ m/ M$ x: u: V睇波low
: Z4 h' H' B8 T0 p
x2
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-8 08:40 PM:
. K- l6 e- i( i0 e1 |
: D& f  Y- M! ?* E% }出街玩
6 k0 K7 O1 h& V) S
$ w- }/ c$ h& r& z! S' i0 ]4 @' L8 B+ q$ H7 E* S

4 q3 [; P5 o& {. Y4 j4 e. V' b唔.................出街玩乜好呢???
9 f. m8 G/ ]$ r$ D5 X唔想蒲吧、又唔想落club,餐餐都係咁..........好悶呀~~~
Originally posted by wer at 2005-10-8 08:40 PM:: n. ]3 L$ Z. ~/ |8 Z

: l5 J6 R' x$ `! ^出街玩
! q" t) T0 f5 E你出街呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
睇波???又幾好提議噃.........邊隊VS邊隊呀?幾點呀?3 J) q5 `- T/ {# p2 O; M  R
(好少睇波,係無知d 咖啦.....^^" )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 20:45:: t% l: G3 u& e6 y4 u1 a3 }7 D

4 L& B0 s% g& ]2 D* J% w, q! f* u8 r3 _+ p4 o9 x

# K9 _) v# g- i
# m+ l" ^" A  Z  r5 p8 g; E唔.................出街玩乜好呢???  W$ O3 P5 i# d' i: T
唔想蒲吧、又唔想落club,餐餐都係咁..........好悶呀~~~
. m, Z1 Q5 k/ U- @6 U7 k+ \2 G+ B叫GF上來大戰吧
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 20:47:
1 X: K: u; @2 p4 [) Z; x% j睇波???又幾好提議噃.........邊隊VS邊隊呀?幾點呀?% ]9 k3 |( I& r
4 ?! b3 ^9 e' C# o2 q* v/ f7 G荷蘭對捷克
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-8 20:46:5 t  g4 Z* L" {/ @+ D) B

7 X3 {7 c3 C# |3 k你出街呀
8 N2 D3 \8 M- z你班friend閃la?
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 08:47 PM:' [, P/ r7 E+ I2 a- H" `% v! `/ K3 U
睇波???又幾好提議噃.........邊隊VS邊隊呀?幾點呀?* ~/ n8 L+ h" D" C! Y
. |$ u# A/ ]: Y9 `( i荷籣vs捷克
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-10-8 08:49 PM:2 r6 y% [1 |4 f1 `0 a% ~1 J

% ?0 D7 `8 e& h3 q5 [* D! x3 R你班friend閃la?
. \. _" s2 n1 }& ~$ @2 e; x# T: t
啱啱閃咗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。