<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 05:04 PM:% s/ b9 _" n! Q

9 x; X7 B; y$ |7 t8 i0 J, p5 `0 ~: Z! C! b
  E! G& u" T: e8 k2 H" w6 O- N7 F7 t
咁夜晚點講電話??如果佢地一齊打黎咁點??$ b4 i& Y# t+ P/ v
如果你同1出街,2打黎叫你講你愛佢咁你會點??
% \3 j9 j& I/ R* s

' ]8 ~; k: i/ p0 r# A
7 \% Z% l/ \0 N/ _, I: X: \, g) }
.............問得好呀吓~$ o  y4 ^* @  y$ B6 _. q6 e# j

( j/ S: `" L( X夜晚點講電話?如果佢地一齊打黎咁點?
# l! ?- Y) Q) Ians: 物同其中一個話開緊視像會議又或者講緊long d 咯(工作關係,小弟好多時侯都係咁嘅),再唔係就話沖緊涼、做緊gym,乜都得啦.........埋尾咖句"我陣間打比你吖honey"咪得咯~0 |3 O# T! J( T5 D
  }, L9 U2 P, X# t/ T5 G- x' \: w
如果你同1出街,2打黎叫你講你愛佢咁你會點?& z4 I/ x) a) W$ M! }0 p
ans: 我有三部電話喺身(梗係震機啦~),當我同1一齊時,2or3響我就會將1專用嘅手機交比1,再同1講"我去toilet,有人打嚟你幫我聽吖唔該",咁就搞掂;再唔係飛返公司叫秘書聽(佢認得哂3把聲,好醒!),咁就包無甩拖啦~
) Z6 z! x! p7 k8 i
3 b: y; I, h+ z: ~. ]嘻嘻,仲有乜想問呢~~
特登出3部電腦for3個gf ar?
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 05:25 PM:% v' j7 U- x" B, k  w6 @$ H
特登出3部電腦for3個gf ar?
/ x- z4 y2 m/ G$ ^0 n: S3 C5 h- ~: B( F9 O9 V2 i0 [( ], b) {
! c5 g/ h  Z5 ]/ C5 {
係呀~跟身咖~
. i  k5 J( c& N4 J( @$ X4 Zfd or business only 嗰d 就擺喺車咯......(拍拖時)
有冇試過同一套戲睇3次?
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 05:31 PM:
8 [5 a( ?4 b( E$ j有冇試過同一套戲睇3次?
' R8 b" [, s- X+ `! A

+ I4 v$ c. P9 n: C. P) s8 H0 j0 G% f6 n1 D& J, L$ M
試得多...... ,最慘要扮未睇過..........笑片要迫自己笑、喊片要迫自己好傷感(喊唔到啦)
好彩,有一個做空姐嘅,四圍飛,如果佢轉做地勤,我大鑊矣~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 05:36 PM:
# q4 s# t4 [5 x好彩,有一個做空姐嘅,四圍飛,如果佢轉做地勤,我大鑊矣~~~
" C  ?0 ?$ F4 Y- G7 G' r+ S3 |) b, f* e* `4 M' V. M

6 Y4 {, {. F* X& m其他呢??
一個做護士、一個做警察~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 05:42 PM:
6 a, e2 |! `" c2 ^# P一個做護士、一個做警察~
- ~* [: F  u6 j, s5 n
1 ?( Z! f8 r4 @" M2 @
# q0 N  f+ W4 S+ T1 O
製服誘惑
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-11 05:47 PM:
6 v& w& u# N& A8 U8 u- Q' {7 i. U3 E- c  Q7 v0 v% D( y

' C: \% R$ f6 o  _8 i/ p  @' d9 P! l
製服誘惑
2 ~+ _- }) N2 t# a1 c. I3 ~8 p
& d, R3 L  K4 M" V6 S+ s7 U
1 J& y! M, v; t  M6 N
, j' }) Y; O- j2 I  ]: ?有幾誘惑吖,拍拖都係便服咖啦~
2 A5 B* d+ m; I" ~- B(不過"製服"都有用嘅..............)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。