<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:11 PM:
' f1 l) T) |, B: v/ u: _
- K! P0 p* S" r% Z+ u哦~溝女~
9 l; J  ]( Y5 V3 v. O$ o
& C& W0 j2 ~: U, i. [

/ U; X2 A/ d4 g5 @
' J4 K* k3 b/ K5 b6 w. c未必、未必,咪淨諗嗰樣啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:13:
3 U  ?5 ]  @3 j: F, K' ?$ t
( U4 P6 X8 s" s$ D" u
. k+ ?2 O! n; s0 |; O& {4 y, h; [- Q. t5 p: y/ Z. N
8 _8 N! r. Y' v
.........咁你都得~?
$ h7 F- _2 L8 L* U5 I
真是唔識初出咩野蘆呢
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:13:5 z: f, {/ b- S# x+ K

9 m+ y1 s) F$ h8 ~係邊D呀~~﹖我無ICQ啦~呢部新機來ga~~而且我唔係太得閒= =~好快OFF~~
* d; K" J' d8 x, F; R8 H/ F咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:15 PM:
0 y+ G9 ?9 {' m: B- ~$ d* `+ t$ }' t. f9 @: Z9 V% |
咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
/ ~8 w$ y" d6 M; _) d/ d* l一般啦
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:15 PM:3 s" E% u# g9 B8 |

9 F9 i) L1 g, r$ S0 I, N2 I咁算啦,工作辛唔辛苦呀?
+ M7 K7 L! c0 n( Y) L
你想講咩呀﹖一係private message 俾我啦~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:13:
' Y. z; S  A. E8 U8 D5 N
% B( G" V- W! r1 M係邊D呀~~﹖我無ICQ啦~呢部新機來ga~~而且我唔係太得閒= =~好快OFF~~
/ y( _$ m+ b+ S& T% H$ \
好直下喎,左輪別失望,呢個地球還有好多很好的女的,大把機會~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:13 PM:
# |& o( H* j/ S. [
4 U, O+ s  U' ~% h" R
! N6 B7 r* g% k. W. ]- s今日天氣幾好喎
* U) k- z/ d+ c( m1 a) n$ V9 ~6 {2 R; q% M/ D
(轉話題中)
6 k( O0 j/ ?) ?+ F. T

2 |5 y7 K3 B2 q+ |9 v% C! f3 U! V1 G3 w
2 T8 Z4 j. w$ t9 x/ B
南澳以南、汕尾以南、沙堤以南吹烈風、風力三至四級,海有小浪.........(幫緊手轉話題中 )
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:16 PM:. T& M' \  n% o9 q( ]

( W. I" F* D# l, p6 s: D9 L, g+ ^好直下喎,左輪別失望,呢個地球還有好多很好的女的,大把機會~
4 F$ _% d0 g; |: N, c0 o: n
不許挑撥離間~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:16:
: a7 N. t/ o8 g* C" w' D% `你想講咩呀﹖一係private message 俾我啦~
! m5 {6 J$ C+ e7 S7 C6 \* K/ j
掛住你丫嘛,有好多野想同你講
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:14 PM:
" D& \& E# K8 l/ v
! I4 R$ f* s% I' Y真是唔識初出咩野蘆呢
7 ~9 {4 V# X1 W* j
* L- D% O0 J& k4 x! a" n% p, f  n$ m; }& p% o
"茅"呀~ (扮哂唔識..... )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。