<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:20 PM:
- z8 t  p- c  P5 @
3 F+ e) o, N2 p放心啦,我係唔會比佢挑撥到既
& G0 N( y4 m+ j
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 23:21:1 W! j5 N7 B' z3 ^0 o, t  h

* M4 Y' I4 [, F9 A' W, R( E8 p仲唔認溝女~
; L6 O5 i7 U' W0 a9 E9 m1 s我冇否認
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 23:23:) m* O$ T+ h4 g+ L; I5 ^1 \2 Z

' _0 P) c9 L  R( W女仔嬲爆爆的樣子很可愛的~
' l% H9 a: x! w1 X" K4 \& V" s嬲爆爆的我仲可愛呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:22 PM:  }) ]- P) `5 [9 G0 `0 Z% ~
6 D# o) G$ I5 G9 n
邊個想你走呢?
" ?0 I0 d  A) F0 `6 p  n呢度一向都好多人想我走gala
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 23:24:
. T" D7 M! X2 \2 O; b# r7 W9 l% T4 r& c% b: m0 [; D  C: ~+ B
我冇否認
) T! K% z9 H5 K& w. U  Y
一早認左咪冇事LOW
Originally posted by 清揚 at 2005-10-18 11:22 PM:
$ D& w+ a; D0 s) j) i
! ]: @0 |" N3 ^! p哇~這是大將之風嗎?
0 f; |% `" L0 {$ W. x  N

5 ^8 b: g4 B/ a% d
; B+ X2 N5 v2 ?( ~" M
& `- O5 f7 e8 @4 H$ R喂喂~人家事、人家理,清揚兄我同你都咪撘咀啦~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:24:  J! t- g: Y$ t$ b  ?6 m9 e) _
" J( r" k6 z  n7 ]* l( k
呢度一向都好多人想我走gala
: U0 j- Z: p3 X+ x我幫你寸Q死果D想你走既人~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:24:
% G6 `5 c2 D! p: c/ @8 q呢度一向都好多人想我走gala
' x! {, S* S' |# a3 e5 e0 x
邊有咁既事呢
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:25:+ X) C) B, c" S+ h
喂喂~人家事、人家理,清揚兄我同你都咪撘咀啦~
! s( {, n  K6 W
BOYDWAN真識做
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 11:24 PM:9 L. f# i% U4 O: X2 g5 {
% Z* \: {/ r) r; Z6 B7 v" F
呢度一向都好多人想我走gala
6 C& l. I- K( i8 E2 ]5 J: @+ [3 n0 m( G  R  V: R6 s1 q
! Q' g6 W  Q% u

; l! R1 y4 v' |, g- {& ?8 F2 |# d5 Q; Mobjection~!一定無我哋份~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。