<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:38 PM:3 k+ ?2 n$ I! K  }

k  i9 f7 Y7 p5 p9 c/ l想呀
$ ?/ ]0 |4 e& p' F' z, Z
你去net model再入去果個版~~見到gala
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:39:% q2 V# Q3 Z( |, d2 |
NO~係左仔個"長髮做型"呀~咪誤會~
; g, U3 _3 |+ l1 z& R$ Q5 ]有d貞子既feel喎
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:39:4 A9 w9 @% {5 r) O1 w# D

! ^) O; n0 c5 N4 m1 B: P9 f2 _' z你去net model再入去果個版~~見到gala
  O& l6 p! W* D! ?. U% \  q
ok,收到,明白
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:37 PM:
$ _: _5 {  u. T! t8 l- c/ A2 t% G. U0 @* k% H, x
咦~都係一個靚女黎喎$ e. m) v: v$ W+ x
不過有冇小妹咁靚女先:cool:
# r: F. C) \( f! ]% \" k
; ?: p8 V  ~+ N+ E1 K* {' m% |. I
. @# ~4 ]3 f8 x: S8 z' C4 q% d( |% ]2 \- h) l
.......................我相信無,因為左仔眼角高、眼光好,你講得靚女就一定係好靚嘅極品~% l: x- I0 Q5 E3 s& @
; P0 J/ e. e. r7 v
(*飲嘢你請呀吓~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-18 23:42:0 a  h3 ~% L1 d$ ]8 R- R
.......................我相信無,因為左仔眼角高、眼光好,你講得靚女就一定係好靚嘅極品~
' a6 Z8 A; N; J4 ^4 b1 `(*飲嘢你請呀吓~ )
+ b8 h2 J" r/ X* ^8 b+ [; ?我都覺得冇小妹咁好/ A7 h2 H. h: I# m* `& y

/ c1 w) c0 G% ~9 ]' a(okok,記住數先)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:45 PM:& t. V4 s) u5 J; i  v9 [5 A8 w6 L* J

4 i+ ]; ?" q( w# i3 `& G. L我都覺得冇小妹咁好
1 X9 d( ?/ F* p' r% v+ J1 V7 R3 j
(okok,記住數先)
; ]) B* x- W7 \3 g. [; |6 e8 Fthx.........D人話我個人太高~唔好大件
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:46:; _% c; b$ y9 V" m+ A) C5 |# M
thx.........D人話我個人太高~唔好大件
0 W+ |& @9 `! f/ K' C
你咁fit,都唔會大件得去邊啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:47 PM:4 e9 i& \4 E; I/ m! t
+ n( Y- V3 H8 _* a' Z
你咁fit,都唔會大件得去邊啦
6 W! {2 Z; W8 HD相你睇唔睇到呀﹖有張影到我男人身~~我now唔係叫絲汶啦==~~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-18 23:50:" l  K9 R$ P) {7 B
5 L0 i3 w7 T$ H- j0 v7 E2 T3 E" Q% H
D相你睇唔睇到呀﹖有張影到我男人身~~我now唔係叫絲汶啦==~~
. i. Q+ c, ?% t0 }3 ~1 T我睇左喇,係個post問題咋
/ \' |2 ]; [0 ^' _5 o
; i! X( N/ ?0 z- p' P[ Last edited by 左輪仔 on 2005-10-18 at 11:52 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-18 11:51 PM:7 |8 r% a: v4 d% _$ p  d6 a

, }, U, c  L$ B" D9 X3 I# H/ V我係左啦,係個post問題咋
2 g! c; ]* X* l係咩﹖好懷疑你有無睇過~覆哈啦~支持哈我都好呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。