<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:11 AM:/ }# ?+ b( X! R; b$ y' A) p9 R
) t7 P3 [& N7 H$ `
算啦,你都講過個化妝師不嬲都唔係好得嫁啦
/ a8 m3 m5 t/ W4 w, u% H唔﹗
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
無晒聲﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:12:
+ B- H% b0 s; p0 R! q9 R7 V+ M) f# x6 s! C" m& L7 D$ q* P
唔﹗
  d9 K) _& `( G9 j, {' E3 \" ^1 A" m3 L係呢呢排好忙呀,咁少上黎既?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:17 AM:
. H  b9 X! C, c4 n& K" K6 F7 e$ }
6 l( D/ v* x) R( E; h+ m+ e' E係呢呢排好忙呀,咁少上黎既?
* v, P0 u& U) W4 U
無呀~出左去玩lor
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 12:08 AM:/ O# w1 f# z3 [' }% }2 s8 t

8 O6 F' Z2 h& @; S- s2 A8 K化妝差><﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
  ?& S% b2 U- S2 r+ ~. E

: m& a9 K: A( f" h1 F, E2 e7 ^# E5 u. Y2 z

/ g7 r9 y, W. C% _7 u5 t3 ]+ eagree~~~角度都係一個問題..........應該影得妳好甜至係~
0 ~* E9 K2 J0 U: ~9 E以小弟認識咁多女仔嚟講,妳有A+質素咖~你骨架絕對唔粗,好多衫都可以比妳著得好靚好好睇;當然妳輪廓分明、五觀細緻係一位美人添啦~bravo~4 z4 ]( {4 {. _8 X
0 S- ]$ v+ n% k6 b" {4 F
*左仔果然好眼光呀吓~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:18:4 r+ l/ c& C2 K5 E6 ?- ~

! @+ Q+ p$ l6 L9 s8 [7 M無呀~出左去玩lor
" s- c+ u9 N* n- j, T$ y
出去玩又唔叫我喇
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 00:20:" O; Y0 K! Z8 R& C! \% L
agree~~~角度都係一個問題......
% P& T, e  W  q4 Z$ {/ \' a8 s
好一個口甜舌滑既小伙子
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:20 AM:
6 p9 M$ M. D8 v' F; S# L+ @5 l# P* F( U7 a, X
出去玩又唔叫我喇
" f5 W( q5 S) Z" V- S( }
我去日本呀~點叫埋你wor..............
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 12:20 AM:/ B8 i8 r* Q" d2 h% Z
% a. Y8 V$ l+ |1 \7 R

; c4 i* Y& P# ^3 H' I
) S* y8 T. ]3 Y, h  O
; Z4 f( c$ s4 \9 `! Z0 e. k7 |7 Eagree~~~角度都係一個問題......
' H5 }3 B7 Z( Y# D" Shehe
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:22:
1 V& F% Y# M7 W" c
0 m; {. y; Y4 \) B: j我去日本呀~點叫埋你wor..............
1 P5 @- u: c& B你又去日本呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。