<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:23 AM:
; s0 \0 N! A7 n% M% `/ ]
3 ]* Y, g6 ^4 ?2 ?" _你又去日本呀
1 t6 X8 K8 b+ A
之前心情唔好嘛
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:24:
0 g2 A: e( P) E4 f之前心情唔好嘛
- m5 p( ], `# ]$ w& l1 N6 k8 ^做咩事心情唔好呀,( i2 [! l! X4 _% N: ]1 i% p
ho..之前我又冇時間online@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:25 AM:
$ V9 q  I% \. B: r6 R) Y
/ d( E. w% G* L  d做咩事心情唔好呀,/ T, w7 K) h7 J& @* E' }
ho..之前我又冇時間online@@"
* H& y- y( A9 E哈哈~~都無事啦~心情好晒~~發泄晒係果個人度~~kaka
唔阻兩位喇,goodnight~^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 12:28 AM:" ~  p: H- w8 _; P: p% @1 ]/ z" ^
( i/ ^5 W1 u) h# i" @5 I1 @
88~ >3<
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:27:' t4 t) y% L/ d! U0 z" A
哈哈~~都無事啦~心情好晒~~發泄晒係果個人度~~kaka
8 B2 _1 o( u& i1 K- R9 `+ n成個人開心哂啦,咁就好喇
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-19 00:28:" ^% a% C$ l) s! C& _9 f" s; |' m# ^
! l( H6 E+ x* S: j7 a88~BOYDWAN
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:31 AM:9 p% U( D9 T; |( X

$ ]; b3 W% x8 e7 A% n4 R5 r2 K8 k成個人開心哂啦,咁就好喇
5 N4 o# H& |4 Y6 ~$ \
佢就慘D~俾我D手指頭係咁咪~~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 00:33:9 O3 d) g) W1 P; {6 |
佢就慘D~俾我D手指頭係咁咪~~
) ^3 t* x$ l! N$ }& h不是嘛,我反而想做佢喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 12:36 AM:
2 o' v' C- k# a4 K  k# A4 h# r' H
不是嘛,我反而想做佢喎
: Z* n; D* ]! u6 C( i
點解呢﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。