<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:37:
3 D  X1 N) ^, w  m4 `* k8 P
: v+ a: B4 J! N5 C
7 x1 x( ^3 z6 B  U5 ?. h你而家做model要見人嫁嘛,放開你個陰影啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:29 AM:+ q) b9 a8 R' C/ ^" b  M0 |! \, `

& c- _; M4 ?! N/ s+ h6 i唔好咁啦,支持下好冇
- V  _& x' l! \/ w( ~" H$ ~1 m4 R( t
支持咩~~??" c1 e8 D6 F; v8 {
0 Y% H! M/ ]+ i# O4 b7 i0 f/ J
我去睇睇先
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:38 AM:
1 `& p6 x7 s  X) g* y; E- q) a! e, |1 \# b) O% b2 |+ s/ j& `* p
你而家做model要見人嫁嘛,放開你個陰影啦
' X' {2 z4 ~0 S3 {4 ]# m$ V) K3 D
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:40:, y! n" i9 Q) u  U& _5 N
/ R" x: i0 s1 S  A係喎,咁你幾時先得閒呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:34 AM:; m' C) n! H, E3 X
  E% a& b$ C% h7 j) ^8 Y) K& t: q+ ?+ d
下,佢地想出ost,我控制唔到嫁喎
9 X) X$ I- u+ R9 N講緊咩???我唔明
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:41 AM:
* Q3 o. N4 a- ~7 I4 r. H# \1 S0 @% ?5 D
係喎,咁你幾時先得閒呀?
4 z* a3 T! x1 K+ p你想點﹖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:42 AM:0 B0 q+ D! k# V% U1 z, w% `
" G- O' A: F+ E
講緊咩???我唔明
) p6 J1 G( W* |7 \! d% C2 tnet model 內再入多個版~
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:42:
, n4 p6 k! V& q3 r& |4 b! m& B, b' b7 W9 W/ {
講緊咩???我唔明
0 r+ t. I( P' A4 s  r' e6 F3 S+ r
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

* m9 |0 S  o  `" M2 C5 C睇到條link未呀
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:42:
+ f7 J" H) s$ F* w+ t6 B  z- G; m9 A+ [0 |$ N8 d7 v; _
你想點﹖
. Q' b& q6 [' ^/ s) z7 ^8 T搵你玩icq囉,有野同你講呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:47 AM:; r4 o# C% n9 [+ K  d( I
: g+ Z1 |5 @2 o4 n5 X& ?
搵你玩icq囉,有野同你講呀
8 y3 a7 P, f: p
咩野﹖有關D咩﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。