<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:52 AM:
- Y2 y6 I9 z  j$ m  d  d
" t. ?& m/ }: t* W9 n2 n; T有d野係唔方面係度講架...你未就下左一次~~我係度等你回來...
# F6 e$ L8 y+ I" R5 f* k
=0=~~~O晒嘴
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:52:0 j/ ~& ?" m5 {
2 ~# e3 K% `, B2 i1 H1 P; s
有d野係唔方面係度講架...你未就下左一次~~我係度等你回來...
( ^9 f, B' `& m# ^) F3 `* Z好辛苦你咁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:52 AM:7 Y. k$ L4 Y1 j9 C

6 v% w( y3 Q) E6 f9 [咁算啦,當我冇講過啦
# s% Z2 \: z' L6 W  Y9 I: R0 A7 Q唔開心嗎﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:50 AM:: K, r4 B1 J0 n; Q6 ]
6 M& h# [2 a1 o# C
算啦,我地都老喇,係時候比d後生發揮下喇
8 X- W$ Y: s% `0 c. D+ j話時話..我連aio都少左去
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:53 AM:/ N1 K- E5 j+ g4 \6 i& J

4 R3 R8 Y0 u; L- ~& w: ?; ]( Y" E/ W話時話..我連aio都少左去
4 N0 m' b3 g. w
去多左3X﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:52 AM:+ r: e) [1 S, ~( F

: n- u6 r! ]/ X/ }我覺得我自己影D靚D
5 ~1 E) R3 b+ G( N# O
其實我認同你講法...
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:52 AM:6 `0 A' E1 ~. X( F+ b5 k

+ ?0 M. o& O6 E( D+ o6 u=0=~~~O晒嘴
8 }5 V( @  k/ c9 v% o9 i1 J9 I& j1 \點解??
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:54 AM:5 T. X5 y8 B& \( z# T, h7 F% `
- L8 _$ e, c) `1 u2 f( @0 m
其實我認同你講法...
& V; \$ _% W* @* z' \1 Z' m  V- j' C嗚嗚~可能我醜樣左
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:54 AM:
- E) G& p) g1 _
$ W3 n( o! @+ ?/ n  `0 _; r點解??
3 ^: T' |4 T+ V2 i9 `無奈~唔係果D~﹗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:53 AM:) i- G; I6 W: n8 R. C: j/ g' p
: R& t3 b$ K- u4 B; @: c  E
好辛苦你咁喎
3 |5 p! F. \6 b+ v/ u4 ?
幾架~~你地去q...咁就得番我一個...會悶ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。