<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:54 AM:3 c' b1 R% Z& b# e

5 a. o5 F, ]* M; S/ @3 g去多左3X﹖
) I2 X/ t4 i9 I) t7 N
摺左好耐la..
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:55 AM:& y& E' O/ q6 h- S8 {
. ]9 v* g7 v% O
幾架~~你地去q...咁就得番我一個...會悶ma
9 \2 e: S  u9 D. o  b* W7 V2 g  A悶呀﹖等我陪哈你lor
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:55 AM:+ O7 c, |) V# V1 U$ o# E$ u9 r: L
1 v8 R0 q/ b+ y8 u) b3 P# f' b" w
摺左好耐la..
" A" b4 U5 ?" W8 Q9 B3 q9 M( ^% i
我唔知呀~我無去過+無得去
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:53:, r; @2 p; i4 E. c, W3 R
' O# r; g7 Q* B( K8 [
唔開心嗎﹖
- I: f$ F( A! T" b4 R7 n
小小啦,有D失望囉
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:54 AM:
- D) K# @* j4 p, S1 T
9 t( F, m" r  u/ Q! m2 I+ B' a嗚嗚~可能我醜樣左
* h: {9 V2 ^$ R6 j9 i  z! E
個樣大個左....$ `/ B7 B8 S7 n/ w6 ]
in fact..我like你之前果d...個人認為清純d...就唔係講醜樣?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:55 AM:
; d6 ?2 F# s3 C: B3 d
8 }. d" G0 t! {4 y, v+ ^無奈~唔係果D~﹗
2 l- i7 O% H+ ^4 `
明解...唔該
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 01:57 AM:2 `! c) ^+ Z! c- C
5 E$ J6 ?1 `2 j7 Z! q( [; o
小小啦,有D失望囉
* t( q2 [6 H( V/ Z
我遲D開啦~ok?
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:56 AM:' a2 W) A8 b2 k6 }9 m1 g/ c

$ J! \0 }3 j5 z, F0 y+ C悶呀﹖等我陪哈你lor
: L; `/ Q4 l  x3 A% ]( J  c2 Z
好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:57 AM:6 q# D# G. r& p" v4 `

9 Q, J9 E& F  L3 U) ?( O- y個樣大個左....5 {% W" R; j2 _- R, T
in fact..我like你之前果d...個人認為清純d...就唔係講醜樣?
* y1 l) @2 c8 ~- _
都係個化妝﹗
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:57 AM:1 j5 o5 a+ g0 S* ?7 y7 q

2 L2 W; Q: s( [8 }6 D7 v8 E4 i我唔知呀~我無去過+無得去
& ?% C+ ^6 l- t
我都冇去3個月....好似
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。