<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:59 AM:
- k6 s1 [- \) t, \" h- {. n- v1 X/ x$ w3 D
好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
6 j- P* d6 n$ s
今日唔啦~要ADD返晒D人仔~好麻煩
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 01:59 AM:$ {5 O+ I1 c. t# M* K- G4 z; |
& r2 ]* C1 Y& B8 W6 L
都係個化妝﹗
1 t& v! \$ s# J個人喜好jei...不必太在意..
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:00 AM:: V( ^( V. l8 T

: S2 M! {6 Y- H. Q/ D今日唔啦~要ADD返晒D人仔~好麻煩
; f5 i4 ?" Y+ @, `# C. H你幾耐冇開q?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:01 AM:' z1 i4 \, |4 M, s
: n6 ]3 ^' U% S: U2 w7 _- u
個人喜好jei...不必太在意..
* @7 y3 f  g9 n( o超討厭佢
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 01:59:
$ t( c9 W4 S: e' A' T; |2 ]* g7 F/ h
好喎...但左仔好似有要事...你不妨邊開q邊同我chat..
" O0 l* ]3 T: j' t% F: [$ Y都係一件好事黎嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:02 AM:" o, u$ i  O3 r0 r

. H+ q7 b* ?7 l- x  E% p- k都係一件好事黎嫁
/ J1 O  O9 w7 t+ v你太慢啦~~小妹回左la~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:03:
% t; \3 q  c  m( Y5 T# `7 S; D) A9 ^9 t
你太慢啦~~小妹回左la~~
7 Y5 I1 M2 X# G  O. r' Y4 m' E4 d
冇計啦,我開始有D眼訓喇
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:02 AM:
$ N, b' Q/ [; r9 V- o" g6 R( [+ i/ V1 O* ^( }
你幾耐冇開q?
( X. J/ T$ q% O! r5 R2 r
幾個月
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:04 AM:
5 F/ x2 j. |$ n% f7 f
4 F/ L' c( ^& z% |" j4 {冇計啦,我開始有D眼訓喇
* h# @4 v3 v# d* q) P# X
我張床多左個位bor~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:04 AM:& S- P% C0 R5 g4 g) Q, e2 Q

9 y2 z' C( V, I# U. A冇計啦,我開始有D眼訓喇
0 ~$ P( T( A9 w/ M( P
me too..但等睇波~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。