<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:12:
9 |! m6 i' ~5 t+ c% Q! l; t6 Z
我開過個新lor
& T- |/ _0 b6 s; R: E% }+ ^咩NO.呀?
! N; J) K* Y3 v8 [可否比我
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:12 AM:
* g3 o5 ~3 k+ X8 P! Y1 Y" ^$ h! m: n) n5 K
我諗應該都係佢啦,佢仲耐冇上黎
3 S+ c  C* [3 Z( d: M' y
???.....難不是...........心碎了
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:14 AM:
" l% E. o( R) n$ ~8 U5 l  ?7 C1 j. V, n9 _! d/ z$ P5 e4 f
咩NO.呀?
* }0 k. Y0 u5 C* P& J可否比我
2 w' s+ }  Y; L& }& a/ S( N
都未開==~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:14 AM:
, _! ?# V- e: }% K5 T3 b- V! ^) [. r7 x, o& {* W
你又知﹖
0 {! \3 X/ v4 @* B$ Z, t+ n因為我和他有同一事情找你~~
訓啦~gdbye everybody~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:15 AM:
" ?" u0 s8 b6 b! J訓啦~gdbye everybody~
  J6 B0 ?9 ~5 E) W3 ^) s
哦....咁早..?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:15 AM:
% f. |4 U- U: f% A& u8 k
9 g6 L; ~( P( f' Z/ U/ u" F因為我和他有同一事情找你~~
# f& N0 [& N: a8 m5 c) W關於咩ga?==?用private message tell me
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:16:7 d9 P5 l( w& [+ a" w
' }& S5 [& D5 B
關於咩ga?==?用private message tell me
! I$ ?3 a" i+ L& V" \邊開到PM比你呢@@"
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:16 AM:
* S1 b+ Q! s4 v, g. |
# C- W, f! e/ W3 l3 ]3 b哦....咁早..?
! i. B' x9 n! U' S0 }: a5 {
15mins later will sleep ~
Originally posted by simen022787 at 2005-10-19 02:16 AM:
4 y: n5 i4 r: ^
3 A+ v# L1 Y3 h- X0 R, x關於咩ga?==?用private message tell me
; p+ C% ]* X6 _: J呢度pm只可版主間使用ga...9 f* ]6 \0 e( @; W
如果唔係都唔駛叫你開q
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。