<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2008-7-11 15:40:

雖...
Originally posted by mk政 at 2008-7-11 15:28:

你咪咁啦 個個留佢 你係到拜拜
Originally posted by Lee3 at 2008-7-11 15:22:

看過古惑仔的都應該知道:義氣
...
pal, see you in 迷你頑童俱樂部 in somewhere in the comming future
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-11 15:46:
pal, see you in 迷你頑童俱樂部 in somewhere in the comming future
b佬係一個成熟既人 , 個個知佢做事深思熟慮 , 唔會意氣用事 ,
佢一定有自己原因先要走 , 我地亦無謂迫佢做唔想做既事~~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-11 15:46:

pal.....講野我很差的, 所以唔講啦;

只有.......

[ Last edited by AWU on 2008-7-11 at 03:50 PM ]
@我msn boy
[email protected]
我不愛長篇大論的說話
我現在只會說

能留,便留

我不想再失去和親人一般的朋友了
B佬, I would sincerely hope this to be a temporary absence for you   
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-10 11:46 PM:

facebook me, lee3, the first one (it should be, or at least send a msg to all of those)
我淨係識唱呢首

人生中有歡喜

難免亦常有淚

我地大家在獅子山下相遇上

總算是歡笑多於唏噓

人生不免崎嶇

難以絕無掛慮

既是同舟在獅子山下且共濟

拋棄區分求共對

放開彼此心中矛盾

理想一起去追

同舟人誓相隨

無畏更無懼

同處海角天邊

攜手踏平崎嶇

我地大家用艱辛努力寫下那

不朽香江名句......

.......《娛樂滿紛》

[ Last edited by kinz on 2008-7-11 at 04:16 PM ]
依排EF真係發生多事,係唔係真係要攪到咁薑既局面呢? BOYBOY,TRI,可唔可以冷靜一下,解決問題呢?大家在這裡相識相聚,點解要各散東西你地唔覺得有d可惜咩 !!!!!發生問題係要尋求方法補救,唔係去逃避,你地比我既感覺就係去自殺一樣,當初我被革職都有這種感覺,心諗, 大不了咪去過第二個論壇囉,但是可以嗎?因為有[ 感情 ] 囉!!!!!!!!!!!

冷靜.....冷靜..........冷靜.............冷靜.......

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。