<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 jen01二世 於 2008-7-12 02:41 PM 發表:

咁點解會有個咁嘅職位名放出黎 ???
喂大佬!
你D問題可唔可以唔好咁難答呀..........
你認為我呢個新仔答得到你咩
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-12 02:39 PM 發表:

番Entfun就有...
咁冇計,admin無set呢個權限俾你哋
原帖由 自由神 於 2008-7-12 02:42 PM 發表:
喂大佬!
你D問題可唔可以唔好咁難答呀..........
你認為我呢個新仔答得到你咩
新仔 ??

註冊時間2006-5-31 , 仲新仔  ??
喂...大佬,

你都做到巡察,要答下問題咖啦 ....
原帖由 jen01二世 於 2008-7-12 02:44 PM 發表:
新仔 ??

註冊時間2006-5-31 , 仲新仔  ??
喂...大佬,

你都做到巡察,要答下問題咖啦 ....
新嫁,EF好早成立
我係算好後期入黎

唔係唔答你,而係唔識答你喎
我個人認為無呢個必要去有呢個post囉
版主已經夠用
官方答案: Discuz System 自有的, admin 不能刪除.
非官方答案: 令 26fun 各人員有升職空間, 鼓勵各人員百尺干头

by隱形版主
原帖由 自由神 於 2008-7-12 02:50 PM 發表:

新嫁,EF好早成立
我係算好後期入黎

唔係唔答你,而係唔識答你喎
我個人認為無呢個必要去有呢個post囉
版主已經夠用
我都係奇怪啫,

明明有超級版主呢個位,
但點解我好似未見過呢 ??

不過我其實好想知,超級版主嘅權力可以去到邊 ??
連版主都Ban得 ??
原帖由 自由神 於 2008-7-12 02:50 PM 發表:
官方答案: Discuz System 自有的, admin 不能刪除.
非官方答案: 令 26fun 各人員有升職空間, 鼓勵各人員百尺干头

by隱形版主
隱形版主  ???
原帖由 jen01二世 於 2008-7-12 02:52 PM 發表:
我都係奇怪啫,

明明有超級版主呢個位,
但點解我好似未見過呢 ??

不過我其實好想知,超級版主嘅權力可以去到邊 ??
連版主都Ban得 ??
我答你唔到,等其它大大答你啦
原帖由 jen01二世 於 2008-7-12 02:53 PM 發表:

隱形版主  ???
我覺得指其中一個版主說的話

by隱形版主
不是的,係容許可加可減的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。