<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 jen01二世 於 2008-7-15 03:38 AM 發表:

一定升到,
因為我讀嘅係私校,
有錢就讀得到 ...
(不論你幾多分)
升到都無用, 要中英 +3科合格 先可以考高考,
不如唔好讀
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-15 03:37 AM 發表:

照睇應該無咁快 ~
到你出黎工作 如果跟住d老鬼牙中年麻甩一d牙
佢地好多時去玩就会摟埋你去,呢d社會經驗乍~到時睇你定力
佢地多數番內地玩, 香港個d 質數有限
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 03:41 AM 發表:

佢地多數番內地玩, 香港個d 質數有限
咩5係macau 咩
del ~del~

原帖由 akakak777 於 2008-7-15 03:39 AM 發表:

有無介紹

有, 我都自己食左, 唔使上尼做 頑童
原帖由 akakak777 於 2008-7-15 03:42 AM 發表:

咩5係macau 咩
馬交最多俄妹同北方姑姑
原帖由 akakak777 於 2008-7-15 03:42 AM 發表:

咩5係macau 咩
macau 仲有鬼妹 tim, 睇你d 銀彈足唔足.....
得一兩百當然留港消費.
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-15 03:44 AM 發表:

馬交最多俄妹同北方姑姑
有時可能係d 賓賓染金毛扮鬼妹
原帖由 jen01二世 於 2008-7-15 03:28 AM 發表:
我好想重出江湖,
各位覺得點呢 ??

p.s.因為見到呢排吹水版同政版靜左好多,我好想搞番旺佢.....
我已經放棄了政版,以前boy在,他會積極地回復版友的問題,而且以前的版規是如果你post一段新聞,要給自己的看法,好讓激發話題。現在的政版,一些新會員爲了加分就不停post一些社會新聞,不是說不好,但又不寫想法,如何討論,從何討論?

不是說barrista and trista 做的不好,只是他們的一貫作風是愛理不理,放手自由討論,這是很好的,不過過分放縱搞到版規也沒有了,也不只該怎麽辦。

現在人士大調動,好的話,各討論版會有起色,不好的話,大概只有娛樂區會有人討論一些有的沒的。頑童區,看看新的mod會不會干涉囖。要管的話,只有效法九龍城寨,一次過,夷平。
原帖由 Lee3 於 2008-7-15 03:46 AM 發表:

我已經放棄了政版,以前boy在,他會積極地回復版友的問題,而且以前的版規是如果你post一段新聞,要給自己的看法,好讓激發話題。現在的政版,一些新會員爲了加分就不停post一些社會新聞,不是說不好,但又不寫想法,如何討論,從何討 ...
我覺得政治版, 好無聊....10個 9個講野無道理, 你有你九嗡, 佢有佢九嗡, 其實大家都無理大家,
你叫人點管得咁多....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。