<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 03:55 AM 發表:

我都講未去過馬檻
現在不是說連網上也可以找的嗎?
根本不用去馬檻
原帖由 Lee3 於 2008-7-15 03:53 AM 發表:

哎喲,非也非也。至少我在的時候,是提倡討論,無論你是什麽黨,什麽派,對於某topic,只要你不做人身攻擊,你可以發揮你的文筆,要說什麽,批評什麽都ok。

這是boy和我相同的理念,也是爲什麽jen會被救回來的原因。他想把政版弄得div ...
我覺得大部份人會覺得討論政治 / 民生 是無聊的......
除非, 對他們有點重嘗, 否則亂嗡的情況一樣都有

原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 04:01 AM 發表:

我覺得大部份人會覺得討論政治 / 民生 是無聊的......
除非, 對他們有點皇嘗, 否則亂嗡的情況一樣都有
慳d啦你 ...

我係政版劈友,同打狗棒班友仔撕殺嗰時,
你都唔知係邊
原帖由 akakak777 於 2008-7-15 03:56 AM 發表:

大5係假野咋?? kt佬大 玩開hotel 個d
當然無錢....我都係帶番屋企
講靚、身材就馬交高一皮  高質通常去哂果度揾食

ps~ 按摩刀要過千落樓,得個零鐘 係"馬沙池"果度最有feel
大間果d仲有水槍玩~

原帖由 Lee3 於 2008-7-15 03:56 AM 發表:

反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!
反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!
反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對童妓!反對 ...
童妓 lee佬大  講緊18個d
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-15 03:58 AM 發表:

按摩平出火幾佰 唔化算
點刀要出火la 成晚wor 點玩刀得
色空故無惱壞相,受空故無受相,想空故無知相,行空故無作相,識空故無覺相。何以故?舍利弗!非色異空,非空異色;色即是空,空即是色。受、想、行、識,亦如是。

善!
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-15 04:03 AM 發表:
講靚、身材就馬交高一皮  高質通常去哂果度揾食

ps~ 按摩刀要過千落樓,得個零鐘 係馬沙池果度最有feel
大間果d仲有水槍玩~
也媽佬大好熟wor
原帖由 jen01二世 於 2008-7-15 04:02 AM 發表:

慳d啦你 ...

我係政版劈友,同打狗棒班友仔撕殺嗰時,
你都唔知係邊
我又想知你識得幾多, 依家說說把
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。