<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-20 02:03 AM 發表:

咁快睇哂係 膠文
係叫我 轉啡+加粗 果吓膠
原帖由 小小康 於 2008-7-20 01:56 AM 發表:

病咗睇醫生條數就
依家香港成三十幾度又無風, 家家户户都開冷氣, 真係悶熱都痴線.....
小心仲會中暑
原帖由 d228216 於 2008-7-20 01:54 AM 發表:

空悲柒, 白了少熊頭.
我笑左
原帖由 d228216 於 2008-7-20 02:04 AM 發表:
係叫我 轉啡+加粗 果吓膠
你唔係港男俱樂部版主, 轉唔到
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-20 01:47 AM 發表:

爛面馬 x, 中女菜婆, 駱駝洗衫板
真係仆街...

以前向海嵐嗰幾屆d質數已經唔係好掂....

依家仲衰 ....

諗下諗下...

係無線/model界求其搵幾件都好過呢班垃圾
原帖由 jen01二世 於 2008-7-20 02:07 AM 發表:

真係仆街...

以前向海嵐嗰幾屆d質數已經唔係好掂....

依家仲衰 ....

諗下諗下...

係無線/model界求其搵幾件都好過呢班垃圾
你唔知, 依家 tvb 個d 獎金 / 獎品都好 cheap.....
你見上年個三甲, 成年有咩做過.....
長腳蟹都係 hit 左幾個月
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-20 02:10 AM 發表:

你唔知, 依家 tvb 個d 獎金 / 獎品都好 cheap.....
長腳蟹紅到,我覺得唔出奇,
點講佢都算幾靚女,有身材,
同埋夠高,有model格...

但你睇下今屆,

SHIT !!!!
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-20 02:10 AM 發表:

http://hk.youtube.com/watch?v=DPVPDoAXXlc&feature=related
反減肥最佳宣傳
原帖由 jen01二世 於 2008-7-20 02:13 AM 發表:

長腳蟹紅到,我覺得唔出奇,
點講佢都算幾靚女,有身材,
同埋夠高,有model格...

但你睇下今屆,

SHIT !!!!
除左高海0 同 8,9號有身裁,
個個都洗衫版
原帖由 e_e 於 2008-7-20 02:14 AM 發表:

http://hk.youtube.com/watch?v=DPVPDoAXXlc&feature=related
反減肥最佳宣傳
咁夜唔想用腦睇片....
有無 d 咸d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。