<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-7-25 01:28 PM 發表:
有無睇新聞?
而家D公安真係搞野
成個羅暉詳推落地
又整爛曬人地D器材
bwk如果無被ban,我都笑下佢
尋日有個39歲老外阻止記者拍攝
拍HKBN個記者落海 :gi ...
如果你有朋友跌落海, 重傷命危, 成面係血, 不醒人示, 訓咗喺度, 有個人走棃狂影 Close-Up, 唔係一陣, 係好似汚蠅咁, 溜住哂, 你會任由佢拍攝嗎??
原帖由 d228216 於 2008-7-25 01:35 PM 發表:

如果你有朋友跌落海, 重傷命危, 成面係血, 不醒人示, 訓咗喺度, 有個人走棃狂影 Close-Up, 唔係一陣, 係好似汚蠅咁, 溜住哂, 你會任由佢拍攝嗎??
唔係ma?會咁唔專業?
D Medic佬咁實嘈啦

我好可能都唔會任佢拍既,但都唔會推佢落海掛
原帖由 自由神 於 2008-7-25 01:46 PM 發表:

唔係ma?會咁唔專業?

香港的記者是出名難纏,可能是他一時衝動而已。
原帖由 自由神 於 2008-7-25 01:23 PM 發表:
頭有D痛
。。。難道你是中村幸代的弟弟,中村親代?
原帖由 Lee3 於 2008-7-25 01:53 PM 發表:

。。。難道你是中村幸代的弟弟,中村親代?
中穿春袋我就識
原帖由 d228216 於 2008-7-25 01:35 PM 發表:

原帖由 自由神 於 2008-7-25 01:46 PM 發表:

唔係ma?會咁唔專業?

我覺得呢個係道德操守同專業操守嘅矛盾.........
呢個問題真係見過喺好多唔同嘅場合出現過,永遠都唔可能有個準則....
算唔算係一個在其位訴其位嘅問題呢?我真係唔知道喇~  
原帖由 Lee3 於 2008-7-25 12:33 PM 發表:

發聲又不是什麽神奇的東西,不過我告訴你那支毛筆的真正秘密吧。
你知道那只毛筆是從哪裏來的嗎?
狂野的番茄!你知道美國現在的番茄有salmonella, 沙門氏菌!
所以說,是生化武器! ...
天哪~~~~Lee 你真係天馬行空得緊要~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 02:03 PM 發表:

呢個問題真係見過喺好多唔同嘅場合出現過,永遠都唔可能有個準則....
算唔算係一個在其位訴其位嘅問題呢?我真係唔知道喇~   ...
琴晚我又fu被啦
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-25 02:05 PM 發表:

琴晚我又fu被啦
快d 去睇醫生啦,你凍親喇~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 02:03 PM 發表:
算唔算係一個在其位訴其位嘅問題呢?我真係唔知道喇~   ...
咁早呀?
你講得岩,真係矛盾黎
過份保護是但一方都會做成不公
唔報道咩?又唔得
你阻住我救人咩?又唔得
要搵平衡點囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。