<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 14-6-2007 23:42:

係有依五個盤, 不過動物園唔會出數字俾你睇(e.g. 0.25, 0.5)
咁即係點?咁呢D數字代表D乜?我點先可以從一場球賽睇到係乜咩數字??
Originally posted by feuosma at 14-6-2007 23:42:

其實係唔止5個......不過我只係舉出部份...........
唔係我諗....亦唔係馬會諗.......而係整個世界都用既.......
咁每場波係咪只會有其中一個?
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-14 11:41 PM:

玩咁細好難升上去架喎
唔緊要呀係呢度輸... 響馬會贏返咪得lor
Originally posted by Duffy at 2007-6-14 23:47:

咁每場波係咪只會有其中一個?
好問題!!!!!!!!!!!!!!
香港馬會就係.....不過外國好多賭波網都已經唔係......例如一場波會有3-5個讓球盤......
我都好想馬會遲d係咁.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 14-6-2007 23:49:

好問題!!!!!!!!!!!!!!:good...
咁呢D讓球盤點諗出黎咖??係咪我想點讓球都得咖??
Originally posted by Duffy at 2007-6-14 23:52:

咁呢D讓球盤點諗出黎咖??係咪我想點讓球都得咖??
通常當兩隊實力差唔多時先會有讓球盤.......
你呢句即係咩意思?????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 14-6-2007 23:54:

通常當兩隊實力差唔多時先會有讓球盤.......
你呢句即係咩意思?????
即係係咪我落注時想要平手盤就可以落平手盤??
PS:點睇一場波係咩讓球盤?
         e.g. from 馬會 website.......
Originally posted by Duffy at 2007-6-14 23:59:

即係係咪我落注時想要平手盤就可以落平手盤??
PS:點睇一場波係咩讓球盤?
         e.g. from 馬會 website.......
咁要睇馬會有冇開........

其實好似睇主客和咁之馬.......你入到去選“讓球”就會睇到架啦.......
馬模 對 咸史達斯 主 1.70
皇家鹽湖城 對 FC達拉斯 大 1.80
英格蘭 U21 [0 / +0.5] 主 1.79
3x3 @100

英格蘭 U21 [0 / +0.5] 主 1.79
捷克 U21 對 塞爾維亞 U21 半場主 3.75  
3x1 @100

保地花高 對 華斯高 大 1.60
皇家鹽湖城 [0] 對 FC達拉斯 [0] 客 1.90
加爾斯 對 艾夫斯堡 半場客 2.45  
4x6 @100

total: 1,000
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-15 00:05:
皇家鹽湖...
同我打對台..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。