<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
塞爾維亞 U21  客勝(2.20)      $300

訓lu..今日好累...
Originally posted by feuosma at 15-6-2007 00:04:

咁要睇馬會有冇開........
其實好似睇主客和咁之馬.......你入到去選“讓球”就會睇到架啦.......
冇開自己開唔開得咖??
點解你頭先個皇家鹽湖城讓球賠率我搵唔到既??
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 00:09:

冇開自己開唔開得咖??
點解你頭先個皇家鹽湖城讓球賠率我搵唔到既??
自己開?????.....梗係唔得啦........
唔係下馬........入到去....選“讓球”喎.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 15-6-2007 00:14:

自己開?????.....梗係唔得啦........
唔係下馬........入到去....選“讓球”喎.......
咁咪比馬會玩晒??

http://bet.hkjc.com/football/odd ... tday=THU&tnum=6

星期四 6   皇家鹽湖城 對 FC達拉斯

讓球[0]  皇家鹽湖城 (主隊勝)1.93
讓球[0]  FC達拉斯 (客隊勝)1.90

Originally posted by Duffy at 2007-6-15 00:16:

咁咪比馬會玩晒??:cr...
咁你依家明曬未呀????...
有陣時讓球盤係好玩過主客和架.......不過都係果句....下注前要諗清諗楚......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 15-6-2007 00:20:

咁你依家明曬未呀????...
有陣時讓球盤係好玩過主客和架.......不過都係果句....下注前要諗清諗楚......
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=16#pid2194845
皇家鹽湖城邊有 2.01 ????

我覺得最好玩係估波膽~
尋日先中左條小保加3:0~
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 12:22 AM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/...
2.01(水位)係會隨著時間而轉變
所以開波前0-15mins要留意盤口變化而作出選擇
Originally posted by Duffy at 2007-6-15 00:22:

[url]http://www.26fun.com/bbs/...
我寫果時係8點.............依家係.......
Originally posted by 艾力克 at 15-6-2007 00:29:

2.01(水位)係會隨著時間而轉變
所以開波前0-15mins要留意盤口變化而作出選擇
咁係咪隨著時間轉變我話賠率係咩都得??
即係 2.18 都可以係 2.48.........

係咪咁?
因為我響嗰度真係搵唔到 2.01.......咁點 prove ???
Originally posted by feuosma at 15-6-2007 00:32:

我寫果時係8點.............依家係.......
咁其他人點知 2.01 係咪真既賠率?

(Of coz I believe in you...but just curious.....)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。