<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 前晚愛.回家, 公主小姐Tai-Law-Pat
返回列表 回復 發帖
又扮公主呀, 已經好悶...但條底底唔悶..似紅色多
胡生 發表於 2015-8-26 08:35 PM
吳通同人砌得多, 攪到啲身材走晒樣, 仲做了Tai-Law-Pat.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
吳通同人砌得多, 攪到啲身材走晒樣, 仲做了Tai-Law-Pat.
bobo21 發表於 2015-8-27 01:24 PM
潘盈慧依lookk幾正..佢話學整小籠包....真係冇汁我俉信.等我摸下佢小籠包先
而廚藝欠佳的她,亦趁此行到南翔古鎮跟師父學整小籠包,她說:「睇落好似好簡單,但我一係餡過多到包唔到,一係就塊皮太細,試好多次包到幾粒似樣,但食完之後就覺得同師父包嘅兩回事,佢嗰啲有汁,我就冇,可能係手勢問題啩!」

750 x 1000 PIXEL下載

潘盈慧依lookk幾正..佢話學整小籠包....真係冇汁我俉信.等我摸下佢小籠包
而廚藝欠佳的她,亦趁此行到南翔古鎮跟師父學整小籠包,她說:「睇落好似好簡單,但我一係餡過多到包唔到,一係 ...
胡生 發表於 2015-8-27 03:27 PM
盈慧小姐這個上海小籠包之旅已經是在一個月前播出第50集[3曰2夜, 2015-07-25], 今個禮拜六已播到第55集了, 女主持是小妹妹簡淑兒日本名古屋-世界Cosplay之旅, 相信會唔好睇. 啲報紙依家先來吹盈慧小姐上海小籠包之旅, 珍晒氣....

估不到今時今日的高貴Ling, 高海寧會上[都市閒情]

20150827 都市閒情_64.jpg

20150827 都市閒情_64.jpg (324.5 KB)
1920 x 1080 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
唔係后備囉, 似係冇行, 唔洗諗啵....
bobo21 發表於 2015-8-26 11:27 AM
後生話後生 老話老 靚仔話靚仔 樣衰又話樣衰 = 異曲同工 = 衰Q咗
後生話後生 老話老 靚仔話靚仔 樣衰又話樣衰 = 異曲同工 = 衰Q咗
d228216 發表於 2015-8-27 07:21 PM
闆字七個口
盈慧小姐這個上海小籠包之旅已經是在一個月前播出第50集[3曰2夜, 2015-07-25], 今個禮拜六已播到第55集了, 女主持是小妹妹簡淑兒日本名古屋-世界Cosplay之旅, 相信會唔好睇. 啲報紙依家先來吹盈慧小姐上海小籠包之 ...
bobo21 發表於 2015-8-27 05:13 PM
高ling拍完劇得閒..比比好白滑 ...敢都得.盈慧小姐整上海小籠包冇得睇
高ling拍完劇得閒..比比好白滑 ...敢都得.盈慧小姐整上海小籠包冇得睇
胡生 發表於 2015-8-27 08:45 PM
關家姐好內冇出腿喇, 要漢.....

20150909 關家姐_Jade_56.jpg

20150909 關家姐_Jade_56.jpg (208.1 KB)
1600 x 900 PIXEL下載

20150909 關家姐_Jade_51.jpg

20150909 關家姐_Jade_51.jpg (322.8 KB)

20150909 關家姐_Jade_52.jpg

20150909 關家姐_Jade_52.jpg (273.9 KB)

20150909 關家姐_Jade_71.jpg

20150909 關家姐_Jade_71.jpg (293.4 KB)

20150902 關心妍 Jade Kwan #人生銀行 MV Teaser [Official] [官方].jpg

20150902 關心妍 Jade Kwan #人生銀行 MV Teaser [Official] [官方].jpg (80.5 KB)
1600 x 648 PIXEL下載

20150902 關心妍 Jade Kwan #人生銀行 MV Teaser [Official] [官方]_2.jpg

20150902 關心妍 Jade Kwan #人生銀行 MV Teaser [Official] [官方]_2.jpg (79.7 KB)
1600 x 647 PIXEL下載

cgn
關家姐好內冇出腿喇, 要漢.....
bobo21 發表於 2015-9-9 09:36 PM
關家姐foot以前jj唔少 thank..睇下mv先
關家姐foot以前jj唔少 thank..睇下mv先
胡生 發表於 2015-9-9 09:52 PM
個mv有肥因而呀.....

cgn
個mv有肥因而呀.....
bobo21 發表於 2015-9-9 09:57 PM
p.k.. 一心睇jade..最正比比你cap左了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 前晚愛.回家, 公主小姐Tai-Law-Pat

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。