<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 大台30大一線女優 , 只比你扑5件你點選???(排埋先後名次)
返回列表 回復 發帖
全智最正
咁多人揀水晶梨唔知點有少少感動覺得自己眼光有人認同
ericliu 發表於 2019-2-9 12:03 PM
我都係果句評價拉 ... 整體係OK , 但係塊臉好似唔夠彈性 ,
可能做太多FACIAL(FACIAL原理係做酸性溶左你D死皮 , 其實會令皮膚無咁彈性)
我都係果句評價拉 ... 整體係OK , 但係塊臉好似唔夠彈性 ,
可能做太多FACIAL(FACIAL原理係做酸性溶左你D死皮 , 其實會令皮膚無咁彈性)
迦樓羅女王 發表於 2019-2-9 07:23 PM
你幫佢做多啲facial啦
你幫佢做多啲facial啦
ThomasKoon 發表於 2019-2-9 07:27 PM
同太太做facial

好勒 , E+總分 ... 第一有5分 , 第二有4分
(因為dai_c唔肯排名 , 佢選果5位均只有1分 ;胡生除左立花係唔肯排名 , 所以除立花1分 ,
其他四位都係2分)

總分排名如下 :

雞芯  2+5+5+3
=15
立花  1+3+4+2+4
=14
水魚  2+4+5+2
=13
煒哥  2+5+5
=12
靚湯  3+4+1+2
=10
唐C   2+5+1
=8
思達  4+1+3
=8
君輕  2+5
=7
譚    2+3+1
=6
智雯  4+1
=5

朱    3
神朱  2
十優  1
粗口姐1
陳瀅  1
江美人1
李C   1
張    1
(因為dai_c唔肯排名 , 佢選果5位均只有1分 ;胡生除左立花係唔肯排名 , 所以除立花1分 ,
其他四位都係2分)

總分排名如下 :

雞芯  2+5+5+3
=15
=14
水魚  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-9 11:57 PM
統計學     
其他四位都係2分)

總分排名如下 :

雞芯  2+5+5+3
=15
=14
水魚  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-9 11:57 PM
這里多水魚fans
人見人愛
J人妻
我喺cable年代已經留意緊脆魚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 大台30大一線女優 , 只比你扑5件你點選???(排埋先後名次)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。