<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係
/ {9 o% h! \% u# @呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:0 l9 l1 o' A. U6 b
呢個標題真係出得好,呻吓先~
: i2 Y6 |+ B& E; i7 `6 W2 B...
$ N- U" X- f' \1 u8 P3 Y7 o% W) e7 V( I; \
精彩, 精彩 $ v3 @% X3 _8 e- ^5 T# q- V  F$ V

5 d" [, O  t- q0 y. @大皇你又係低死既 / B$ R$ d5 o6 A- v
有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
4 |7 ?1 B; \! u  t, g* z3 J& y+ V/ e/ @
今次重唔捉蟲 / D. ]) X+ D6 \; I

: D! F; i0 t6 |  Q+ ]  T" _[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!7 c4 B" G. G( H# V$ @; a
, W/ D8 `, k  s8 U# ]
佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:
  I7 O7 Z$ e  D$ H6 [有得入大皇皇宮更係
1 A! O6 E3 N: B, x% r呢個機會幾多人想都想唔到
- A1 \1 P9 ~7 {! p4 j
1 j, f- q9 y/ J, B) D
9 u5 `6 x. ]# q8 y6 j* n2 l- M0 M
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~0 E$ R, h' m& R2 y
小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:
8 N3 }& t/ `3 l. s精彩, 精彩
: E) R: R3 U! z3 s% O3 c6 C. x
, F- Q+ B" B. X4 {0 l大皇你又係低死既 # Q- ]7 t" K! e
有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
% u) E( d4 f3 d
$ W2 t) {: B+ M今次重唔捉蟲
, J5 v8 C/ b: G! O7 p* x" P2 y

1 ^9 p# ?/ B! J% u$ [# e, C; n. L$ h' Q: L7 ]  w
精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~
% E$ B$ p6 G$ r( }9 ~! M依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:
. P* C0 b4 D& B" ]+ O(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:
3 B% w, f) J$ J/ ], n. y仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
& s4 ~) L" n% o& a% M6 D9 H  W+ y) b% Y- o8 R: q1 v
佩服佩服
) g. Z. U* D4 O( V) a) U* X

3 P3 H/ U  x, I. D8 q9 i" G9 R
/ g  t9 b. ]" p2 v' u嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:. r! ~% D% X) A2 Q7 @
: m: }6 v3 F: |+ _  N
1 d6 {7 l8 B6 i# E& k

, J; N6 h3 [" R& J唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
5 V9 |7 ]5 g% c/ ^* O小弟瞓橋底嘛~
+ D4 g1 M  p3 Z0 ^. Y/ C
又唔早D同我講( [" P+ H5 b3 Z. g- K
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:+ p9 l8 H8 b- r& ^
) n: n8 _* C# i+ \: t6 v( l
又唔早D同我講6 ?; x# r0 n- V, X
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
  ]) b7 Z1 t2 L2 J6 x6 E
% }* ^9 }0 T+ B. i/ m% Q+ l% x+ B" Q5 l, \
我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~+ D  i7 F( \; Z0 }4 S
依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~1 q% L* ^# a; F- f, G. Q8 g
不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..
2 `8 m) `: D. \: Z% H: C小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比6 a- w. o* x% E  N- }
; {- @. v' Z( g2 U* W0 [! |8 {
>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~
) `8 x: B: D( F7 K3 D0 F2 @( U個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
5 \% n0 `+ P. K  E
0 z. ?7 ?) x5 V0 Z>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!5 d* y1 L( U- z* ]! |* N' @
得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。