<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!5 t* D; W; r( n: G5 x: _
4 @& N  o5 f9 I! }' n
可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:24:
# m7 x2 a) N* C! L8 I; `>>>小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比+ w) g0 D; L" `/ |" j% x5 z

5 K2 o3 e4 _( r9 W# Y; B9 n3 M>>>個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
4 s4 ^  t- y" B4 w* ]/ e
! d, H! k8 ~) F>>>得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦
# }$ ~0 d# I, M4 q- ~$ f7 x( a
% w( M- F* F6 z! h$ P9 H! u6 Y

$ H# c# _" `: g8 R9 g2 n( D9 U, k
個竇唔係我咖,係我父母親大人咖,我仲係瞓橋底咋大佬~~~* [+ M/ X" \) I
邊似得大佬d 你咁好人,慢都照用喎~
" Q8 @. \! E6 Y+ [% h5 O2 d* T' q8 g- J+ `
個靚妹唔靚咖~ mk靚妹仔一件嚟咋~6 d3 z" I! l9 E: e: Q2 o$ i/ G

( ]: [; v4 j6 Q/ ]我諗呢,件靚妹應該係職員B 條女......所以佢兩個後來係一齊走嘅~agree:
Originally posted by kinz at 2008-6-29 19:41:0 l8 y7 P4 t$ s: X' `8 O0 e' x
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
* Q/ T6 h3 s7 z: Y, S4 P( T
, h/ P9 s; M7 S) K( @2 l6 D3 o9 O& D; t3 m  i
呢一點我又認同喎~- I( b5 o) x( a$ s& q1 V
so far 佢嘅服務質素都真係幾好~
Originally posted by 我愛波啲娃 at 2008-6-29 19:42:) h- p. Z8 h* |$ \  E( S6 l
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!4 ^8 {8 R. Q, [+ a0 D# l
8 Y, L3 Z: C1 M1 g1 `
可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
+ h9 {1 _% o, I" w7 x) Z2 D; I9 L# F. s. |4 Z) ^0 r

H) }9 V' ~/ H: i% Z係鬼靚女!係一個招牌跌落嚟都責死幾件嗰d 旺角貨仔咋~~~4 A  E( Z- c' V* X7 I+ r
仲要應該係人地條女喎,邊食得落喎.....4 \# ~" a* {+ o3 k  _8 R% k
4 c$ \8 |/ a; @! i% c$ s
我夠無咯~~~~

擇選原創

兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲要跟多個靚妹!
2 }) ^! |# n3 |/ M仲要好sweet sweet咁對我講:hello(係佬)~  3 b1 z& P; V9 d9 g! D
(我操!)1 r, Z7 [) C# z: M, T
我:唔係吓話,呢個女仔又點稱呼呀?
) j* C4 x+ l$ D: A! _1 m淫 :呀.........佢都係我地同鄉(睇個樣好似未夠秤喎,同鄉?),佢負責service咖 (咁即係上嚟出口咖啦! ) 你唔介意呀可?(我.好.鍾.意!)
# z; {) u8 e9 H跟住賤 同個靚妹踎低左唔見人,個靚妹好似好滿意咁O晒嘴,真係想賜贈雞巴過佢!
& q: ?/ m9 i8 z2 G, n8 ]% s; p6 \# I2 |6 r" r
....<play完>
. w( M) }1 w; x2 X1 s! ?
& H) x. j$ {$ I2 ^8 V1 X[ Last edited by playbr2 on 2008-6-29 at 08:44 PM ]

474 x 595 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 06:44 PM:: k% o  [$ x# R# i: C
1 G6 A8 q7 C6 Y; ~! Q, E

0 H$ O% G# j9 G! }. |精彩, 精彩
4 K1 T3 T7 q+ J0 J0 P2 S  k...
: p/ g+ ^: ^1 o4 U" {1000mb
Originally posted by playbr2 at 2008-6-29 20:21:  i3 Z7 ?  n; Z/ `) A
兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲...
" ]! {% L! g/ E& J- x: |* U; a8 _
7 y( K! P0 Q- i. g4 Q9 Q1 L4 Z
死仔又嚟屈我八爪魚?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:10 PM:# p, [; p2 u4 a+ \) S
" j! M+ m8 a3 z$ e0 i) ]+ H
精鬼精馬咩 今次真係多得...
/ ]4 M% J4 W6 w% d6 }
& U1 I- W- _$ U1 z* t4 r你個母親大人真係多得你唔少 ' s( d% n- t- ^! T1 w
  T6 e8 Z5 V% W5 p
母親大人:「你個衰仔幫我申請埋d 豈有此理寬頻, 真係豈有此理, 等我打過你個衰仔先得!!」
Originally posted by kinz at 2008-6-29 07:41 PM:6 M5 ?. v2 j' ^9 \. M) t! a5 ]" s* g) V
+ l4 e0 p& n; E0 N* M5 J

9 D* z" I( U' S( y9 C, y4舊水 " r# r2 p$ p( ]# B( p! w3 J7 D* v
1 u* a( e2 D$ J: v+ S" l$ L# O; V
你用幾多 Mb 呀
; n: w6 W: P2 Q; I7 N$ ~
# X& `3 @" e0 D5 z( u* v100Mb 又唔止, 30Mb 又唔駛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。