<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女神團正式出道
返回列表 回復 發帖
唔係排骨控係真係有d肥 太瘦當然都唔健康 我都唔鐘意太瘦

yahoo33 發表於 2018-11-3 11:49 PM
千雪點會叫肥???!!!
你話佢肥 , 咁即係你個標準己經偏左瘦 ...

記住 , 雞芯  水魚  子羚 , 甚至定欣果d ,
其實己經係偏左瘦 ... 如果以佢地做標準 ,
咁 "偏瘦" 果d就真係得棚骨 !!!
唔係排骨控係真係有d肥 太瘦當然都唔健康 我都唔鐘意太瘦
yahoo33 發表於 2018-11-3 11:49 PM
小櫻花最標準

咁 "偏瘦" 果d就真係得棚骨 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2018-11-3 11:53 PM
王君最標準

667 x 1000 PIXEL下載

咁 "偏瘦" 果d就真係得棚骨 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2018-11-3 11:53 PM
宜家就唔係肥參選港姐時就真係肥 計一計BMI就知係唔係肥
雞芯  水魚  子羚明顯真係瘦 佢地唔可以做標準
宜家就唔係肥參選港姐時就真係肥 計一計BMI就知係唔係肥
雞芯  水魚  子羚明顯真係瘦 佢地唔可以做標準
yahoo33 發表於 2018-11-4 12:04 AM
BMI要24先叫肥架喎 !!!
小櫻花係瘦底

京佳係肥底     

720 x 1024 PIXEL下載

但佢團脂肪點睇都唔算正常
計左BMI真離奇 朱千得18.5.....
但佢團脂肪點睇都唔算正常
計左BMI真離奇 朱千得18.5.....
yahoo33 發表於 2018-11-4 12:16 AM
有古惑
古咩惑丫 , 係你地見到排骨就硬J 姐 ...
女人梗係有D肉先好睇架拉 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女神團正式出道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。