<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 畀6哥樂餘之噚晚高ling套劇.試裙幾正..短打so 比比@CAP
返回列表 回復 發帖
靚湯要高潮,而嘉琪也畢视弱,2度舉腳過高露內膽。笑笑。
bobo21 發表於 2016-1-14 10:42 PM
高登仔形容靚湯高潮有理.轉貼
分析:
第一下:意外中spot, 神來之筆, 估唔到咁爽[bomb] , 睇得出有少少錯愕@_@

第二下:逆來順受, 未正式踢中已經擺出痛苦表情, 但心內其實是偷偷享受[bouncy] ,亦証實真的會帶來快感, 已經準備好第三下既來臨#yup#

第三下:樂在其中, 睇得出已經同av冇分別, 被拳師深深地擊中了得分位#hoho# , 踢完後更露出滿足笑容O:-)

第四下:回復理智, 明眼人一睇已經知好假#ng# , 但點解要做戲? 估計是不想在鏡頭前出淫相, 故作"我玩野姐", "都係為節目效果姐"之類的借口, 日後跟記者朋友好解釋

可見湯洛文小姐其實都有急才, 係快慰中仍然可以作出合理的舞台反應, 可惜, 頭三下,逃唔出老夫法眼
靚湯要高潮,而嘉琪也畢视弱,2度舉腳過高露內膽。笑笑。
bobo21 發表於 2016-1-14 10:42 PM
嘉琪今次輸哂比靚湯了
嘉琪今次輸哂比靚湯了
胡生 發表於 2016-1-14 11:00 PM
嘉琪無得胸贏靚湯,輸硬咯!
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
有冇陳婉衡呀, 佢令我好㾗
多謝 captures
She has big balls
嘉琪無得胸贏靚湯,輸硬咯!
bobo21 發表於 2016-1-15 12:26 AM
今日[[都市]]芝0黒皮短裙唔穿絲..重有彭彭短裙唔穿絲幾正..請cap上
今日[[都市]]芝0黒皮短裙唔穿絲..重有彭彭短裙唔穿絲幾正..請cap上
胡生 發表於 2016-1-20 02:34 PM

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn

bobo21 發表於 2016-1-20 06:57 PM
thank.彭彭支世引死人咩 搶哂支0鏡
thank.彭彭支世引死人咩 搶哂支0鏡
胡生 發表於 2016-1-20 08:03 PM
啲鏡頭都集中晒係彭彭個邊。

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 畀6哥樂餘之噚晚高ling套劇.試裙幾正..短打so 比比@CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。