<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [會員褔利]首屆免費三點式比堅尼沙灘私影活動!
返回列表 回復 發帖
暈...點解好似溝通唔到看來要用全中文,
你搵一班有咁上下質素的女比人影你就有錢收,
至於D女, 你就算一毛都冇比佢地, 剩比心靈食糧佢地都冇所謂, 但最緊要是佢地活動果時開心,
錢?都只不過是令人開心的一 ...
admin 發表於 2016-6-25 02:53 PM
,冇錢真係搵鬼騷你,6哥等睇管理員場model戲,你免費叫到靚女高質女mon出黎,6哥出$500比你
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
,冇錢真係搵鬼騷你,6哥等睇管理員場model戲,你免費叫到靚女高質女mon出黎,6哥出$500比你
66630 發表於 2016-6-25 03:03 PM
暈.....點解都係同你溝通唔到真唔明定玩野扮唔明?
再簡單一點,
1. 管理員出錢
2. 66630或者其他人收左舊錢去搵女,
3. 管理員唔會理D女研究有冇收錢
4. 活動完成
ok?!
多謝支持娛樂滿紛
暈.....點解都係同你溝通唔到真唔明定玩野扮唔明?
再簡單一點,
1. 管理員出錢
2. 66630或者其他人收左舊錢去搵女,
3. 管理員唔會理D女研究有冇收錢
4. 活動完成
ok?! ...
admin 發表於 2016-6-25 03:54 PM
管理員自己都話出左錢咁就唔係講心唔講錢
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
管理員自己都話出左錢咁就唔係講心唔講錢
66630 發表於 2016-6-25 04:04 PM
你都重係唔明我想表達D乜野?!
即係只要你有辦法搵到女, 想全部賺晒都得! 我唔會理.
女人有時好神奇, 你可能送D唔值錢的小禮物, 或者日日同佢講電話...等等, 會比收到真金白銀更開心. 錢都買唔到.
但係呢D野好晒時間, 沒係人人有興趣做
多謝支持娛樂滿紛
你都重係唔明我想表達D乜野?!
即係只要你有辦法搵到女, 想全部賺晒都得! 我唔會理.
女人有時好神奇, 你可能送D唔值錢的小禮物, 或者日日同佢講電話...等等, 會比收到真金白銀更開心. 錢都買唔到.
但係呢D野好晒時 ...
admin 發表於 2016-6-25 04:13 PM
唔好意思大家唔啱頻道真係溝通唔到,收線88
唔好意思大家唔啱頻道真係溝通唔到,收線88
66630 發表於 2016-6-25 04:20 PM
一拍兩散系列
有錢復活staroriental 好過啦
CD ROM 好有興趣參加
"會員只需帶備一部單鏡反光相機到達活動場地即可"

剩係得傻瓜DC仔     
自拍男 發表於 2016-6-25 09:49 AM
想信好多人都想見識多重影分身的真身, DC仔都快D報名啦
志不在MODEL, 志在XX男
多謝支持娛樂滿紛
想信好多人都想見識多重影分身的真身, DC仔都快D報名啦
志不在MODEL, 志在XX男
admin 發表於 2016-6-26 02:09 PM
終於可以見到6哥真身牙     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [會員褔利]首屆免費三點式比堅尼沙灘私影活動!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。