<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 硬 撚 咗! (~^o^~)
返回列表 回復 發帖

硬 撚 咗! (~^o^~)

【FACE即時】加$500影全裸遭龍友性侵
ffx Shirley爆喊:唔敢報警好蠢!

9月中「一MV成名」嘅ffx,《Sugar Baby》只令最索嘅周葆諭(Christy)「紅」咗一陣,其他三位成員面目模糊。正讀大學嘅楊澤怡(Shirley),曾透露年幼因父母分開,在兒童之家長大,原來佢仲有一段不想提起未敢忘記嘅過去。

今年21歲嘅Shirley,好細個就獨立生活,中二已要返工,中三、中四起搵唔同地方住,為了賺多幾個錢交兒童之家內青年宿舍嘅租,17歲開始接私影,拍過尺度只有胸圍內褲嘅激照,但為了額外$500利誘,佢一念之差答應龍友要求全裸任影,竟被性侵!

今日Shirley接受報章訪問,提起呢段往事喊爆:「我俾人性侵犯咗!」

「由中三開始,我就住兒童之家,一直住到我有學校宿舍,因為住兒童之家入面嘅青年宿舍要交租,加上返學都要用錢,所以一直好努力搵錢幫補支出。有同人補習,但始終都係唔夠,所以17、18歲開始去幫人影私影。影比堅尼每個鐘大約有三百蚊,一向冇影裸體,只係得嗰次。」

「幫我影相嗰個X先生(龍友),本來係話同我影比堅尼相,影完一陣,佢畀本相簿我睇,入面都係一啲模特兒影嘅裸體照,佢問我可唔可以擺同樣嘅甫士影一輯。本來我唔想,但因為佢未畀錢我,而且佢話可以加到500蚊一個鐘,我又真係等錢用,所以就應承咗影。

「到差唔多影完,呢個X先生就推我落床,佢性侵犯咗我……當時我好驚,我想走同不停大嗌唔好,我有推開佢、有反擊,但反擊唔到,我係咁喊,之後我即刻着番衫衝出門口走。」

女仔要識保護自己,但Shirley為怕俾青年宿舍知道自己有違規矩接私影Job,怕被送入女童院,竟然選擇唔報警。「我諗番知道自己好蠢,依家講出嚟希望提醒有幫人影私影嘅女仔要小心,要保護自己。」

最恐怖係近日流傳一批Shirley嘅私影sexy相,想不到嘅係,Shirley兩個月前竟然同性侵過佢嘅龍友見面。

「佢其實一直都有喺wechat約我出去,我當然冇出,回覆都係推佢,直到之前知道佢入咗娛樂圈做幕後,我真係好驚,早排佢約我出嚟食飯見面,我應承佢出嚟,因為我想叫佢刪除啲相同埋唔好同人講,當時佢答應咗,我都覺得自己蠢,佢一直都呃我。」

私影界一向危險重重,Shirley今次唔怕被流出裸照威脅,鼓起勇氣道出性侵往事,希望佢去報警,唔好俾呢啲人渣再去害其他女仔!

去警訊片
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20151127/54473729
支持你, 不要害怕威脅,不要向惡勢力低頭
【FACE即時】加$500影全裸遭龍友性侵
ffx Shirley爆喊:唔敢報警好蠢!

9月中「一MV成名」嘅ffx,《Sugar Baby》只令最索嘅周葆諭(Christy)「紅」咗一陣,其他三位成員面目模糊。正讀大學嘅楊澤怡(Shirley) ...
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 02:49 AM
6哥被倉大佬雞姦
佢有無腦架, 被人性侵時是中三啦, 女仔通常家長都會特別說明要小心架啦.
自己想賺錢, 去做私影女模, 就一定預左有好大機會被人搞啦, 否則為何
叫做私影呀. 現在好啦, 開始紅啦, 駁宣傳啦, 就將自己以前的事自己先爆出
來, 一來駁同情, 二來怕之前性侵佢的人威脅佢, 現在好叻女呀
佢有無腦架, 被人性侵時是中三啦, 女仔通常家長都會特別說明要小心架啦.
自己想賺錢, 去做私影女模, 就一定預左有好大機會被人搞啦, 否則為何
叫做私影呀. 現在好啦, 開始紅啦, 駁宣傳啦, 就將自己以前的事自己先爆 ...
limited-too 發表於 2015-11-27 11:17 AM
80年代 = 私鐘妹

今時今日 = 私影妹(援交)
有冇師兄有閃咭?
有冇師兄有閃咭?
(~^o^~) 發表於 2015-11-27 03:00 PM
#4果陣你都仲係好正意格 , 做咩E+咁墮落???
#4果陣你都仲係好正意格 , 做咩E+咁墮落???
迦樓羅女王 發表於 2015-11-27 03:01 PM
果陣?几時?
「幫我影相嗰個6先生(龍友),本來係話同我影比堅尼相,影完一陣,佢畀本相簿我睇,入面都係一啲模特兒影嘅裸體照,佢問我可唔可以擺同樣嘅甫士影一輯。本來我唔想,但因為佢未畀錢我,而且佢話可以加到500蚊一個鐘,我又真係等錢用,所以就應承咗影。

(~^o^~) 發表於 2015-11-27 02:49 AM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 硬 撚 咗! (~^o^~)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。