<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by arsenalhrs at 2006-4-30 01:57 PM:
有冇人試過企鵝個d... 係咪真係有ga
我末夠wen買,要成5000。我買新隱藏球員都用晒咁濟。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-30 06:07 PM:

我末夠wen買,要成5000。我買新隱藏球員都用晒咁濟。
你唔攞save??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
hey Xtravagant, i am oversea user...would you mind send your save to me?
唔知點解好似winning10少左好多犯規
電腦都係...搞到我成日都冇得射罰球
我試過連續幾場1次我自己1次犯規都冇(除左越位)
Originally posted by iknow at 2006-4-30 06:18 PM:

你唔攞save??
唔得閒拿去抄嘛,我多數都係要夜晚先得閒在屋企煲機。
我愛長澤
Originally posted by real123 at 2006-4-30 08:07 PM:
唔知點解好似winning10少左好多犯規
電腦都係...搞到我成日都冇得射罰球
我試過連續幾場1次我自己1次犯規都冇(除左越位)
我對電腦就少,但對我朋友我地鬥拿牌咁濟......因為電腦自動幫你轉人的時候會強制性剷波,成日都俾電腦既自私行為攪到我輸12碼......明明龍門接住左個波,但因為轉左人,所以之前o個條後衛就從後剷人......頂佢!!

今集d轉人好有問題,明明有個好近對手既右閘可以追,但就硬係要強制我用老遠既防中黎追對方翼鋒,成日攪到我追唔倒對手之餘輸埋波。頂!!!
我愛長澤
我都係等緊抄save........=3="""""""""
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-30 08:50 PM:

我對電腦就少,但對我朋友我地鬥...
我唔會既........
自動轉人好似可以設定自唔自動轉,唔太記得至於你話幫你剷埋人我就未試過........
摺吧啦
我想問下點樣可以0係 master league 唔打 D2, 直接打D1 ar??
Thx!!
Originally posted by haha2004 at 2006-5-1 10:21 AM:
我想問下點樣可以0係 master league 唔打 D2, 直接打D1 ar??
Thx!!
we-shop度買自己修改參賽隊伍,大約500-1000wen,買左之後自由整放邊d隊入聯賽中。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。