<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 12:10 PM:

我咪講咗囉,既然可以等到 1 月 1...
哈哈...
仲諗住你會中計, 一早post左, 我再慢慢決定添
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-6 12:26:

其實今次個議案秋生寫得複雜左。...
係就係複雜啲,但係我又唔覺得有問題喎

所有嘢都寫晒出嚟啦,白紙黑字清清楚楚,而且樣樣都按足嚟做,咁仲唔公平、公正同公開?? 唔通下下唔聲唔聲咁突然之間話乜就乜咁好咩

其實,我已經再三提醒你哋出 post 之前要諗清楚,同埋已經講過唔好只係掛住自己揀定係個天揀,個議題仲有好多其他嘢要注意﹙我真係好語重心長嫁﹚,係你哋無人理我下下當我發噏風咋嘛。講真有球員受傷或者提早收 league 嘅情形我真係有諗過會發生嫁﹙所以先將個 deadline set 响 1 月 14 日﹚,點知你哋驚死撿輸晨咁早就決定晒要邊個同唔要邊個,仲要 Xtravagant  單嘢真係發生咗,我都唔知好嬲定好笑

講番轉頭,我覺得今次係你哋受咗其他人影響,你話 add 邊個我又話 drop 邊個,根本無睇清楚啲條文同諗清楚有乜含意就出招,所以咪衰咗囉。經一事長一智,咪當上咗堂公民教育課囉

p.s. 我幫 Xtravagant 並唔係以 chairperson 嘅身份幫佢,只係我欣賞佢識得尊重自己尊重人,從來無話輕易放棄;又尊重個 game 嘅規則,識得反省無話呼天搶地﹙雖然都有少少怨言﹚,拎得起放得低,我最鍾意同呢啲人交朋友
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 13:34:

哈哈...
仲諗住你會中計, 一早post左, 我再慢慢決定添
江湖兇險真係無個好人,個個都想陰我,好彩我都唔係善男信女
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 01:56 PM:

係就係複雜啲,但係我又唔覺得有...
gd~
Xtravagant 都係我o既合作伙伴黎架

我諗佢想話 highlight 左 d keywords or main terms 會好d

而家仲有d咩人選呀?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 02:00 PM:

江湖兇險真係無個好人,個個都想陰我,好彩我都唔係善男信女
我係好人黎架

我見你 say 左 no 我先咁講姐, 我真係想單野快d完架

[ Last edited by 艾力克 on 2006-1-6 at 02:03 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-6 12:12:

你講ar???
你都識得話我好科學嫁啦,我真係計過嫁

如果雙方都能夠 full team 上陣嘅話,我會輸 FG%、FT%、PTS、AST 同埋 BLK,只係贏到 3PT 同 TO,REB 同 STL 就摸和,即係輸 5 : 2 。依書直說,童叟無欺。
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 01:56 PM:

係就係複雜啲,但係我又唔覺得有...
我之前都話要去大陸一排﹐果到既網路好差﹐上吾到26fun﹐我怕我趕吾切回來比張單你地 ( 我都有提及過)﹐所以先甘早講定 jeh... 我計漏左既係HUGHES 原來係 CANT CUT LIST既一員先至甘大獲。

由於第一次玩﹐我都預左有好多蝦look野﹐所以響開LEAGUE果時個目標都係SET低D。

麻煩晒﹐搞到大家聽我發左甘耐UP瘋
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 14:08:

你都識得話我好科學嫁啦,我真係...
唔怕同你講,由開le至今my team既表現冇一week算得合格~
呢個系我成日失分既原因:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
TO 秋兄

我之前C . V (即用來換ZZONE個位) 經過好幾手之後﹐而家變左  D.HARRIS 喇。
我講聲你聽﹐費事你要慢慢搵  
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
+ fun for week 10 ?

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。