<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 6哥, Sammi, 張秀文去海灘啵.
返回列表 回復 發帖

6哥, Sammi, 張秀文去海灘啵.

20151022 (1).jpg

20151022 (1).jpg (92.9 KB)
780 x 1170 PIXEL下載

20151022 (2).jpg

20151022 (2).jpg (112.6 KB)

20151022 (3).jpg

20151022 (3).jpg (102.9 KB)

20151022 (4).jpg

20151022 (4).jpg (52.2 KB)
780 x 520 PIXEL下載

20151022 (5).jpg

20151022 (5).jpg (115.3 KB)

20151022 (6).jpg

20151022 (6).jpg (112.6 KB)

20151022 (7).jpg

20151022 (7).jpg (141.2 KB)

20151022 (8).jpg

20151022 (8).jpg (125.4 KB)

20151022 (9).jpg

20151022 (9).jpg (97.7 KB)

20151022 (10).jpg

20151022 (10).jpg (138.2 KB)

20151023 (1).jpg

20151023 (1).jpg (47.5 KB)
540 x 810 PIXEL下載

20151023 (2).jpg

20151023 (2).jpg (42.8 KB)
540 x 588 PIXEL下載

20151023 (3).jpg

20151023 (3).jpg (54.5 KB)
540 x 810 PIXEL下載

20151022 張秀文諗通解放34C.jpg

20151022 張秀文諗通解放34C.jpg (369.9 KB)
1262 x 1165 PIXEL下載

評分次數

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
今日17女神出旺角,可惜6哥連車錢都冇
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
今日17女神出旺角,可惜6哥連車錢都冇
66630 發表於 2015-10-23 09:08 AM
17女神是邊位, 靚不靚呀, E+連車錢都無, 點去見工呀.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
17女神是邊位, 靚不靚呀, E+連車錢都無, 點去見工呀.
bobo21 發表於 2015-10-23 09:25 AM
你應該唔識嘅不過好靚,其實我仲可以去以前個師父都返工,不過未到絕路都唔想返去,我算是佢咁多個徒弟中最失敗的一個,唔想返去又遭白眼

1136 x 640 PIXEL下載

評分次數

• bobo21

6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
bobo21 發表於 2015-10-23 09:25 AM
你應該唔識嘅不過好靚,其實我仲可以去以前個師父都返工,不過未到絕路都唔想返去,我算是佢咁多個徒弟中最失敗的一個,唔想返去又遭白眼 ...
66630 發表於 2015-10-23 10:23 AM
2015年就過去, 6哥無一份工做得長, 雖然經濟無以前噤好, 旦, 勞工處仍然有好多工作, 搵工, 搵工.

Sammi呀

cgn
6哥被造了廢青是社會架錯...

評分次數

cgn
2015年就過去, 6哥無一份工做得長, 雖然經濟無以前噤好, 旦, 勞工處仍然有好多工作, 搵工, 搵工.

Sammi呀
bobo21 發表於 2015-10-23 01:27 PM
冇計之前咩都以朋友同自身利益為先,諗住可以拍住一齊做,結果因受唔住d大佬氣,又同朋友反面,結果咩都冇哂,e家想搵份條件較為正常d嘅工都好難
冇計之前咩都以朋友同自身利益為先,諗住可以拍住一齊做,結果因受唔住d大佬氣,又同朋友反面,結果咩都冇哂,e家想搵份條件較為正常d嘅工都好難 ...
66630 發表於 2015-10-23 01:55 PM
香港地怕咩???
正職一周6日/48小時 , 連未必獎金(如無遲到早退) , 一個月都10K ;
兼職一周4日/36小時 , 都8K ... 已經係7仔  做倉果類最低工資
香港地怕咩???
正職一周6日/48小時 , 連未必獎金(如無遲到早退) , 一個月都10K ;
兼職一周4日/36小時 , 都8K ... 已經係7仔  做倉果類最低工資
迦樓羅女王 發表於 2015-10-23 02:03 PM
6哥份份工嘟做唔過試用期就劈豹唔撈, 啲公司人事部睇見啲資料都唔敢叫佢嚟IN....

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 6哥, Sammi, 張秀文去海灘啵.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。