<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇肥谷買老翻咸碟斷正??
返回列表 回復 發帖

佢係好市民

呢個場實俾人掃硬

佢係好市民
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-21 23:42:

邊有矛盾
佢叫人唔好買正版,自已又買,不是自相矛盾麼?
.
Originally posted by 155220 at 2006-11-22 09:45 PM:

佢叫人唔好買正版,自已又買,不是自相矛盾麼?
今日係蘋果肥谷自嘅回應:

日 前 被 拍 到 在 灣 仔 188 商 場 內 的 翻 版 AV 舖 內 出 現 , 登 上 了 C1 頭 條 。
買 翻 版 是 不 正 確 的 行 為 。
成 年 人 看 AV 則 沒 有 甚 麼 正 確 不 正 確 。
看 報 紙 報 道 , 有 同 業 勸 戒 我 需 要 反 省 , 故 此 我 反 省 。 我 編 寫 的 電 影 題 材 接 近 人 群 , 我 喜 歡 逛 街 , 從 人 群  找 題 材 。 幾 年 前 , 為 了 監 製 、 編 寫 及 演 出 電 影 《 買 兇 拍 人 》 一 場 發 生 在 翻 版 AV 舖 內 的 戲 , 曾 多 次 到 港 九 各 翻 版 AV 舖 內 抄 戲 名 , 甚 至 長 時 間 逗 留 在 舖 內 觀 看 買 賣 雙 方 的 活 動 情 況 。 合 該 有 事 , 由 鄭 中 基 執 導 , 我 有 份 演 出 的 賀 歲 片 將 於 日 內 開 拍 , 劇 本 中 有 幾 場 戲 正 與 翻 版 AV 有 關 , 本 擬 Update 一 下 資 訊 , 卻 惹 來 軒 然 大 波 。
深 切 反 省 之 後 , 明 白 到 就 算 是 為 了 工 作 做 資 料 搜 集 , 買 翻 版 也 是 一 項 不 正 確 的 行 為 , 此 舉 更 會 對 香 港 電 影 工 作 者 的 聲 名 造 成 損 害 , 謹 此 向 同 業 們 深 表 歉 意 。
事 情 發 生 後 , 收 到 朋 友 及 讀 者 們 電 郵 致 意 , 衷 心 說 句 , 勞 大 家 費 心 , 也 多 謝 大 家 關 心
Originally posted by finalmusicgod at 2006-11-22 10:07 PM:

今日係蘋果肥谷自嘅回應:

[co...
抄 戲 名 ? 仲死頂!衰咸濕衰又比人捉到買老翻,認咗佢啦
Originally posted by finalmusicgod at 2006-11-22 22:10:

佢唔死頂唔得呢
.
不如話同海關合作放蛇仲好啦
Originally posted by finalmusicgod at 2006-11-22 10:10 PM:

同意

如果係真使鬼買咩
睇吓都記得啦
上網搜索一下一堆好似dmm咁的網啦
抄到佢暈都得

[ Last edited by austin666 on 2006-11-22 at 11:38 PM ]
Originally posted by austin666 at 2006-11-22 11:36 PM:

同意

如果係真使鬼...
不過條肥仔識得幾多日文又抄得幾多先?唔通新戲叫乜呀無限中出,強精中出玩具呀咁
Originally posted by finalmusicgod at 2006-11-22 11:45 PM:

不過條肥仔識得幾多日文又抄得幾多先?唔通新戲叫乜呀無限中出,強精中出玩具呀咁
一知半解先有得玩食字
如果佢識曬可以知道作=.=
HAHA
已經算解釋得唔錯架啦
兜到下架啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇肥谷買老翻咸碟斷正??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。