<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 今晚佢嘟來凸凸, (.)(.)@CAP
返回列表 回復 發帖
今個月頭的事已經過去了, 以後少post野, 少麻煩, 免麻煩, 旦, 若你有cap圖要看, 想看, 而我有keep到仍會post來李漢.
bobo21 發表於 2015-2-25 10:10 PM
你少post野,我地就少好多好野看
幾有貢獻都冇分加 26fun只有admin可以壓到牆
我淨係識翻牆
160212 發表於 2015-2-25 10:21 PM
既然admin大大強勢回歸, 大家都希望26fun可以旺翻起來, 多啲加分畀你, 多啲加分畀其他有心出好post, 出女星靚圖的會員.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
你少post野,我地就少好多好野看
slowestking 發表於 2015-2-25 10:30 PM
謝謝你的留言.....
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
, 范爺的忠實粉絲喎, 三天吃了96集, 平均每天32集, 太犀利囉.

[[劇情寫得不錯]], 大台唔敢播出, 或者是可惜.
bobo21 發表於 2015-2-25 09:23 PM
禾不是范爺的fans 不過她今次真的演活了此一傳奇人物
相信若不是她演結果一定不同
若大台肯播 禾會再看
其實自從刪了爆乳鏡頭 一集都只有30分鐘吧了 所以三天便可看完
禾不是范爺的fans 不過她今次真的演活了此一傳奇人物
相信若不是她演結果一定不同
若大台肯播 禾會再看
其實自從刪了爆乳鏡頭 一集都只有30分鐘吧了 所以三天便可看完 ...
limited-too 發表於 2015-2-25 11:03 PM
向來對范爺無好感, 也未睇過佢啲演出, 只是在娛樂新聞看到她時; 總是覺得她的表現怪怪地, 對佢唔太熟識, 對歷史人物武則天的性格更加唔識, 一向對歷史劇又唔太大興趣, 范爺可以演活傳奇人物武媚娘, 大台若播, 都要看翻一, 兩集先.

喱套劇啲[[爆乳鏡頭]], 好似內地女演員吸引啲喎, [[一集都只有30分鐘]], 但一天都要看十幾個鐘頭了, 你太食力了......

& 天縱小姐之前做了3, 4天Putonghua E-News后; 就再無見出鏡了.....

今晚夜了, byebye.

cgn
向來對范爺無好感, 也未睇過佢啲演出, 只是在娛樂新聞看到她時; 總是覺得她的表現怪怪地, 對佢唔太熟識, 對歷史人物武則天的性格更加唔識, 一向對歷史劇又唔太大興趣, 范爺可以演活傳奇人物武媚娘, 大台若播, 都要 ...
bobo21 發表於 2015-2-25 11:25 PM
現送上禾認為最勁的爆乳鏡頭給bobo哥

1024 x 768 PIXEL下載

現送上禾認為最勁的爆乳鏡頭給bobo哥
limited-too 發表於 2015-2-26 08:16 AM
謝謝limited-too兄, 除了第1張[[image.jpg(164.8 KB)]]知道是海味, 其他演員就不認識了.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 今晚佢嘟來凸凸, (.)(.)@CAP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。