<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » <倚天2019>對白竟然咁三級???!!!
返回列表 回復 發帖
你㩒圖會出現[IMG][/IMG]編碼。你加條link係中間咪得囉
ericliu 發表於 2019-6-1 11:35 AM
[IMG][/IMG]編碼。你加條XX係中間咪得囉   好多幻想
你㩒圖會出現[IMG][/IMG]編碼。你加條link係中間咪得囉
ericliu 發表於 2019-6-1 11:35 AM
我試過,但都係唔得.....

唔知點解會多咗26fun,所以顯示唔到....

4032 x 3024 PIXEL下載

光復香港,時代革命
52# ThomasKoon

唔制呀....我要放琪琪張相呀.....
光復香港,時代革命
52# ThomasKoon

唔制呀....我要放琪琪張相呀.....
ThomasKoon 發表於 2019-6-1 06:43 PM
直點圖link喎,即係最尾係.jpg/gif....
直點圖link喎,即係最尾係.jpg/gif....
ericliu 發表於 2019-6-1 08:10 PM
上網搵圖,直接copy條link?我冇錯喎.....
上網搵圖,直接copy條link?我冇錯喎.....
ThomasKoon 發表於 2019-6-1 09:12 PM
你就咁copy條link只會係個page 的link。
1. 你見到心宜的圖你按右鍵另存圖片,然後copy咗佢個原檔名;
2. 係個page度右鍵按檢查元素/檢查原始檔
3. Ctrl+F 貼你啱啱copy咗張圖的原檔名位置
4. 你search修link就係張圖的位置link

ps. copy完條link你可以paste係網址就係齋顯示張圖
56# ericliu

是否手機唔得,要喺電腦搞?如果係,我要返屋企先整到....
光復香港,時代革命
56# ericliu

是否手機唔得,要喺電腦搞?如果係,我要返屋企先整到....
ThomasKoon 發表於 2019-6-1 09:41 PM
Yes, 要電腦唔係點右鍵
Yes, 要電腦唔係點右鍵
ericliu 發表於 2019-6-2 12:08 AM
收到,咁唯有等收工返屋企先搞.....
光復香港,時代革命
收到,咁唯有等收工返屋企先搞.....
ThomasKoon 發表於 2019-6-2 12:10 AM
最怕煩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » <倚天2019>對白竟然咁三級???!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。