<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖
阿仙奴主場又來料 輸緊0-1 卡希爾入球

利物浦主場領先 阿士東維拉 1-0 古爾特入球

[ Last edited by locklock on 2006-10-28 at 10:35 PM ]
唉....E.D..你錯晒呀....古治有出...波都入埋

阿記..唔好講二線兵....一隊都要輸

曼聯羸唔到?.....2:0啦
我估阿仙奴和
Liverpool贏緊3-0...Wt's going on...
Originally posted by zuku at 2006-10-28 22:37:
我估阿仙奴和
名副其實攻防戰
拖肥入左粒之後全軍退守
半場ball posseion % 91:9.......
睇緊liverpool

第二個goal

右路Finnan Cross
高治車身goal  , 勁

第三goal  組織一流

Gerrard ---> Kuyt ----> Garcia   

second half 等 Pennant
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
Originally posted by zuku at 2006-10-28 10:37 PM:
我估阿仙奴和
我都想.....
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
曼聯又嬴一場...
唔講仲以為踢緊主場~
咦.............睇死曼聯果d蛋散去哂邊??
肥仔唔讚唔得!!!!!!一係唔發市,一發市就o趙3粒!!!!
肥仔!!我愛你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 22:15:
都話ga啦 E.D同賢兄又唔聽我講

唉.....朗尼仔
我夠叫你唔好用古治咯........

用高佬治 1G 1A 咪爆分囉 ~~~
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 22:37:
唉....E.D..你錯晒呀....古治有出...波都入埋

阿記..唔好講二線兵....一隊都要輸

曼聯羸唔到?.....2:0啦
我點知賓 sir 玩咩喎 ~~~

明明 Fantasy League 同 ESPN 話佢鼠蹊有傷家嘛 ~~~~

另外阿仙奴根本就係出緊二線兵........
一線兵如辛達路斯同基捷基治都 keep 晒唔出 ~~~~~

曼聯?
你睇佢11月26日之後仲笑唔笑得出?!
http://uk.sports.yahoo.com/footb ... egular/2006_11.html

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-10-29 at 01:13 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。