<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:16 PM:

...全部都後生唔好的
唔係wo~隊中最緊要有勁既前鋒用有體力有速度既翼,咁就幾乎玩晒,除非你本身既技術好差啦......
我通常玩兩翼側擊,兩翼爆完一輪比地波入禁區搏混亂啦(通常都有波入),最正就係後場吊個過頭波埋去比麥堅華,如果突破越位就真係掂嚕,麥堅華比我升到有速度有射術,腳頭又重,比到過頭波真係掂晒
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 09:34 PM:

咪列基美lor...
他的名叫Juan Roman...
不過沒想到ab仔都識,,,,
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:44 PM:

唔係wo~隊中最緊要有勁既前鋒用有體...
..我覺得一隊中只要翼與前鋒後生就ok..老所指不是4x歲
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:45 PM:

..我覺得一隊中只要翼與前鋒後生就ok..老所指不是4x歲
我後防果班都係後生仔,比基,安東,孫祥,高捷斯基同占邦達
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:44 PM:

咪列基美lor...
他的名叫Juan Roman...
不過沒想到ab仔都識,,,,
佢件波衫大大隻字寫住Roman,點會唔知呀,其實一早已經知.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:47 PM:

我後防果班都係後生仔,比基,安東,孫祥,高捷斯基同占邦達
..我用古科的
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:47 PM:

佢件波衫大大隻字寫住Roman,點會唔知呀,其實一早已經知.........
我冇留意bor..我以為寫住RIQUELME tim...
早知我就講juan la
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:48 PM:

..我用古科的
羅馬果個???
你可以試下麥薩斯呀,我記憶好似唔錯,不過第一年就要買,否則應該冇咁好用,我試過用布朗打右閘都唔錯呀,你可以試下孫祥,真係幾好用,我等左幾年先買佢都仲有得升,而且能力值等幾年已經成熟~
仲有個班拿約......都係救過我唔少次
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:49 PM:

我冇留意bor..我以為寫住RIQUELME tim...
早知我就講juan la
我初初都以為係寫RIQUELME.............
你講juan就真係冇幾多人知=3="
摺吧啦
我的陣容:
Rensing
沙洛 古科 盧斯奧 卡迪韋維
迪斯拿 波歷克 夏格維斯 希比
古治 馬基

後備:
milito
kuranyi
warnock
diego
舒韋恩史迪加
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。