<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 識電腦ge人請進..幫幫手
返回列表 回復 發帖

識電腦ge人請進..幫幫手

我想正一部打機.睇古票用ge電腦但唔識自己買零件.
有冇人可以幫幫手提供下..因為我驚黃金個d宣傳單張唔得
我念住用$4000唔該
唔該
買一部PSP去古票行道打
$1400
你唔信最平個間咪去最貴個間囉...
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
唔好去黃金, 去高登
如果高登你可以試下一間叫 centralfield
搵阿joe
佢會幫到你, 自己既朋友
Originally posted by monkeyfai at 2007-12-22 02:58 AM:
唔好去黃金, 去高登
如果高登你可以試下一間叫 centralfield
搵阿joe
佢會幫到你, 自己既朋友
乜黄金唔係即係高登咩

高登 = Golden

by the way, CentralField 係行內信譽都唔錯,佢嚮黄金肯定唔係最平,但勝在信得過

[ Last edited by acery2k on 2007-12-22 at 01:01 PM ]
Originally posted by acery2k at 2007-12-22 12:59 PM:

乜黄金唔係即係高登咩

...
高登電腦中心與黃金商場同在一座建築物內,但層數不同,兩個商場也不互通,是比較罕見的設計。因為兩家商場的英文名字非常相近,不少外國人都以為是同一家商場。高登電腦中心於上層(1樓),而黃金商場則位於地下及地庫。高登電腦中心主要售賣電腦硬體,黃金商場則主要售賣電腦軟體,週邊配件例如CD-R、DVD-R、滑鼠、鍵盤、電腦書籍、電腦傢具、電視及手提遊戲機,亦有一些電腦硬體店。
CentralField響高登架

[ Last edited by doging1977 on 2007-12-22 at 05:12 PM ]
Originally posted by doging1977 at 2007-12-22 05:11 PM:

高登電腦中心與黃金商場同在一座建...
哈哈,真係唔講唔知,我不嬲兩層都叫黄金或者高登架,只會叫樓上同地下咁;原來係各有唔同名稱既添
4,000蚊budget只玩到一般硬體要求無咁高o既遊戲,我果部機用256m display card 都玩遊戲時都出現『叻』機...年頭買都要7,000個大洋,所以吾好抱太大期望在玩遊戲上,睇股票就一定無問題啦!如果股票有斬獲,不如加多少少配部好D把啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » 識電腦ge人請進..幫幫手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。