<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]
返回列表 回復 發帖

想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

想問你地有無咩方法可以戒的?# G# q: o) `9 _; n2 d
我已試過很多方法,也不見效!
1 m6 J8 }9 g, ]6 ]. ?  j6 `
; h# ^- r$ h& X! o[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-28 at 03:49 PM ]
我都想知.........
唔食就是方法,
" d& b% q' H, F8 g, u試戒就不是戒
  O0 @) O3 y7 b2 E1 s: N! i! w) m+ W% X( j* S5 C* L
[ Last edited by DXneo on 2005-4-24 at 01:43 PM ]
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 07:29 AM:/ A1 l0 E: w' ~# q2 e
想問你地有無咩方法可以戒的?: j8 \0 k, U/ v: F2 `9 m
我已試過很多方法,也不見效!
* e* K7 X! i5 X/ F- m

' Y1 T$ P0 F/ R3 h食唔食取決於你自己有幾大決心戒- \' k3 w/ w1 M; h; e# k* e
有決心更忍唔住都忍得住 la
食毒品......
Originally posted by hkcitywong at 2005-4-24 11:42 PM:
7 Q  C& m2 m# _# ^6 f0 x1 d食毒品......
) s- W9 \5 d5 Y1 W. Q6 u. x' l4 }
, L- t  j/ c# U3 E9 h2 @; V
咪玩啦大佬....
Originally posted by crap at 2005-4-24 09:47 PM:
" h- C% S# P" w3 v4 l/ T. C: X' ]( |. I1 s! C9 g
+ M* ~$ r: {: x+ K4 [
咪玩啦大佬....
6 }7 W  g, I. z% }+ E- F* K. y4 J

* T2 r3 I( B% X, I' p9 n講下笑.....
Originally posted by timho1027 at 2005-4-24 09:29 AM:
2 r! ?" t; }- ^& n: {* L% H( c1 k想問你地有無咩方法可以戒的?
9 d$ L% s: z& D# f1 E6 ]我已試過很多方法,也不見效!
& T) m2 [  J1 N7 d2 q% T" ^0 e# [' f$ E
我用左一日時間戒嫁
; L4 c+ U! a/ [/ m# V# w, s8 d9 y+ R  q' U6 T. M
我覺得只要有好既理由, 自然可以輕易戒2 R. p. a. ~6 N8 E
我既理由係, 我有好多野未做, 要娶老婆, 生仔女, 搵勁多$ v- v. H- D! ^  D6 z
未做到之前我唔可以onon99咁釘蓋; Z3 i( e0 e$ m, d
' C0 N5 ?# C# k' \
我發現呢樣野係我出國之前做身體檢查 (果時食勁多), 照完肺, 坐響度等報告, 一路就諗...
' H7 @- o1 A7 Z' w  [等咁耐...會唔會個肺已經爛曬, 醫生唔知點同我講好?!% x0 e2 H: {. a, a3 L" J6 I" @' @
諗諗下發覺唔應該為幾支仔連命都唔要1 W4 H3 f* p" i% I! t6 F3 x
後尾醫生話一切正常, 鬆一口氣, 但都決定以後唔食, 之後就無掂喇0 Y2 `6 v3 `4 g. j
仲順便酒都戒埋- o4 J! S  N  \" B
* u2 Z4 M, M0 e8 ^% Z. }
小弟誠意推介, 要戒唔係去戒中心, 係去做身體檢查
Originally posted by crap at 2005-4-24 10:00 PM:
8 i7 Q2 V! G* V0 B* t; n( L, u9 @/ ?1 `
1 C3 Z$ H( i7 a
我用左一日時間戒嫁
! `, P8 e% m' q) H8 v- q! }, S0 G# d7 U* A
我 ...
* c" q9 c* k5 q- n& X! O9 r" i- G

" }) ^& j- [% h0 Yonly one day.....but i can't
Originally posted by timho1027 at 2005-4-26 04:27 AM:
' N. v, G! p  V" w& D! t
/ J2 s% R- U+ e# ]7 L& n3 l3 j; ]% u1 r# l8 W5 ~
only one day.....but i can't
6 K9 r: r& j' }4 g4 A# m; T, E
+ _6 w  e) g" ~how long have u been smoking?  U* [) N- {/ J, F1 x- C6 R% S
u do smoke much?# V# [5 W( l% c
and do u really wanna quit?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。