<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:
& ~$ A1 i! H$ t5 k/ p6 g; ~/ t+ h1 H+ f8 \% d1 a

) H' \; w  a  ~, r' o* @6 p. L5 e1 I其实江總全名系边个?
3 b  @$ a# ]2 z* w( w" b2 t; I+ n, K他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
4 J' W+ c9 Q3 l% T: i3 ^
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:) `$ ]! c; R3 Q- c0 {- d1 ]8 K5 d6 M
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
+ M5 ~# q/ F5 s% E: n, w0 b+ e+ O' I' h" J2 X( ]
点解你会认为我系馬六甲黎既咧?3 e4 t) ?1 y, s* n3 e$ |6 f
我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:+ D2 h0 M. v/ e. U" k) `
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊; n. b. }; K5 k
要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
6 G& U% s4 d( j1 s8 u

" n/ h9 V* Z+ W  g! b4 q' y点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
- N7 x6 s: h2 i. w1 C  h1 ?6 O好闷架?
0 T( b. ]: E4 b1 U& J6 F( N6 z乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:
* S) Q. S! b% E) n6 K. z1 A4 C係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
4 G2 M/ \% G" ]9 |
+ q+ `; Z- ~  H
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:
. }6 x* g5 s: \/ H( k7 k! H" M# a! _2 v' \
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
/ d$ |$ [% ?3 S/ Y' m2 x

0 r1 U+ D2 L9 O  H/ T讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!
: z  E+ @/ d5 @: c3 J# l9 b如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!7 H8 A4 W' O0 p4 i5 a
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:
* B9 u. _( G1 F9 {3 F3 A/ T  ]/ e" B8 I+ i* n5 |4 k# ]
( d6 A0 a: D  O/ O
点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?, E$ [  k% T, b1 s' J+ p0 d! q# @
好闷架?/ x1 R  o) N# s  t# @, ]- e( |' h  b
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
$ s5 a/ ?: g5 ]+ w. u5 H5 F佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:4 O, D" Z# C# T; V/ h3 C" o
$ O- n+ ?) R  w( n- D( x( y
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
+ A: p/ p7 W$ z2 f% P/ X# a
" A$ f6 c; P" T  N你点知架!?. t# e: o9 k. r6 y
下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge4 t; I+ a8 l5 C5 O/ h, j
我建議你去埋ocean park
6 ]9 ^: r. K3 K1 n' k  z: M因為我覺得ocean park始終係hk ge地標
5 O8 W- t4 B' `) i同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。