<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad
返回列表 回復 發帖

會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

狂溫世史中...
1 d) p: M0 s* s$ Z7 Y% m! ~
; S9 v. c/ ^  ]6 N$ f巴爾幹危機....中國特色的社會主義....改革開放....7 [& }" H( }- Z9 e
第一次世界大戰.....3 H% V8 k, z, ^8 |
5 R% K0 T1 ~# }- Z3 e" ~( u
有無人溫緊歐洲經濟共同體呀 ???3 X6 R2 H% [, F0 f3 ?+ q$ T

% C) g, f4 X0 }9 D" }好累,但又一定要溫.... E- Z2 J5 c9 Z$ _; z

+ t9 L0 a5 z- q  p0 s[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 12:50 AM ]
仲有個XX文化大革命....
. h& p6 H! l' x, Y3 @
5 Q: B% W4 v( M$ n% p( i/ A* \讀到死
, Z( p3 r7 ~9 O/ O% m
, W2 s" W2 o3 n4 G/ ^* T: C1 c+ ]8 o[ Last edited by clkgtr on 2008-4-28 at 09:37 PM ]
睇你都唔係最近先開始溫..
7 N3 _5 x9 p. u$ y. s. A9 e宜家休息下仲好啦..同時無精神仲慘><"
/ `1 w5 R, W* b( ]& J5 d; a明明識都唔識啦..眼皮都打唔開..@@"
朋友!考試好睇精神力
" K+ W1 G; J6 c( M你考之前一晚仲去到咁盡9 j5 w  |" c( B: e7 Z
溫書速度事倍功半之餘,聽日會發揮得好差嫁
% l2 [% B* V5 f( x2 Z* y無謂勉強自己,唔係聽日應得既分數都可能因精神唔夠而大意失去6 N+ r7 N; }2 m
最後得不償失
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:27 AM:- C4 a9 F2 j8 r# G3 a( u
仲有個文化大革命....
; B- C# l1 x0 c9 @( Z
# z& A5 j8 |/ ^( X6 J  d+ M讀到死
5 G) F! }3 V, j( V
唔好意思,呢度係唔可以講粗口
唔得呀...太多課書啦....3 n1 S8 u  ?, L3 f- ~
8 I6 f- x' p- S
淨係一個"富有中國特色的社會主義"都讀到我仆街* _0 j6 y& u3 ^8 v. N/ U* R

9 R! I6 J, H& c5 b" J* o我上面淨係講左阿sir話今年會考"好大機會"考嗰d....
# z# j: }! A! {* K, W' X! e( J! X8 L) F) p- ^
仲有香港,日本,東西亞,冷戰....
/ F  ^/ p& l2 }* g
% |: C- |; X5 x! i要睇多最後一次.....
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:31 AM:
) x6 J, E, L4 V8 j6 b1 `
1 S/ M( w+ x$ w$ Y8 }唔好意思,呢度係唔可以講粗口
" C* K  }2 }% e0 U' L& R6 a/ e: f  Z2 {7 v& H: z9 U( T9 y
: ^% o0 j8 U0 M3 Q, z
比我發洩下啦...
" ?( t4 l; ]0 K9 u
* ~; Y0 ~# {; {- R; _8 ]. [# G# _我再唔講野會爆啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 12:37 AM:
1 x! N$ C& }% v' l6 V7 v比我發洩下啦...0 F' }: f2 H/ r: B3 I

7 i  q" D# N$ w+ c2 g7 g我再唔講野會爆啦
- w0 Y! [9 U9 f1 `0 \$ E
我可以俾你講野6 z# b! y% _6 s" \* t8 R
呢度大把人同你分享5 |9 b4 Q# `6 o* l, `! ?
不過講野唔一定要夾雜粗口既* }; `) t; r' x6 S2 S0 f9 u3 B& f
2 w) P4 A; c- l2 j3 x
麻煩你改一改果個post
Originally posted by 自由神 at 2008-4-28 12:39 AM:$ K# B7 I2 g0 |, i$ h( L; h
8 m) s1 R6 K, ~
我可以俾你講野
, _2 E6 E' G' e1 {/ ^呢度大把人同你分享
: @9 E3 A1 S. g" J' F9 _不過講野唔一定要夾雜粗口既
" n( t" b1 S1 \( W" G) p; j
  o1 f. m0 d% w4 k* F麻煩你改一改果個post
( v' J8 C% O" I. o0 d
, D* `" ]8 v$ S0 R2 x3 tok
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 00:50:
5 r/ [$ z8 ?: A0 b& k% y$ h
2 ^$ ^6 f8 P. Q% R5 _2 D& `- t5 d6 b9 V# v0 x" m0 f
ok
; E4 ~4 c  v* ]) A+ uhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2645024
/ C/ x5 A' U1 I% A/ O- D
% j& H8 g: Y8 Y9 |) F/ O' v4 Oyet
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 會考生入黎發洩下...我相信大家都好有壓力sosad

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。